• Haberler
  • Genel
  • Damar tıkanıklığına Devlet Hastanesi derman oldu

Damar tıkanıklığına Devlet Hastanesi derman oldu

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne damar tıkanıklığı şikayeti ile başvuran hastalar, dertlerine derman buluyor Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Kliniği Op. Dr. Öznur Demirpençe Duman, Dr. Kıvılcım Ertürk ve Op. Dr. Mustafa Bildiler, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde güncel uygulamalarla başarılara imza atıyor.Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanları, Kurumumuzda derin ven trombozu (toplardamar tıkanıklığı) tanısı konulan 5 farklı [&hellip]

Damar tıkanıklığına Devlet Hastanesi derman oldu

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne damar tıkanıklığı şikayeti ile başvuran hastalar, dertlerine derman buluyor

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Kliniği Op. Dr. Öznur Demirpençe Duman, Dr. Kıvılcım Ertürk ve Op. Dr. Mustafa Bildiler, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde güncel uygulamalarla başarılara imza atıyor.
Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanları, Kurumumuzda derin ven trombozu (toplardamar tıkanıklığı) tanısı konulan 5 farklı hastaya, ilk kez kateter aracılı işlemler başarılı şekilde gerçekleştirildi ve hastalar erken dönemde sağlığına kavuşarak gündelik aktif hayatlarına hızlı bir şekilde geri dönmeleri sağlandı. 34, 40 yaşlarında 2 erkek ile 41, 67 yaşındaki 2 bayan hastaya uygulanan yöntemle, bacağını kaybetme, akciğere pıhtı atma ve hayatını kaybetme riski olan hastalarımız işlem sonrası günlük fiziksel aktivitelerine hemen dönerek, bacaktaki ve ayaktaki şişlik, ağrı, renk değişikliği şikâyetleri de ortadan kalktı.
Diğer taraftan, 66 yaşındaki A.K isimli erkek hastanın masif pulmoner emboli (yaygın akciğere pıhtı atması) nedeniyle Göğüs Hastalıkları kliniğine ardından Kalp Damar Cerrahisi kliniğine yatışı yapılarak karın içi ana toplardamarına kalıcı filtre yerleştirildi. Hastanın genel durumunun iyi olduğu en kısa zamanda taburcu edileceği bildirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme