Daha iyi hizmet için istişare ediyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyonkarahisar’da kazandığı belediyelerdeki yöneticiler her ay bir araya geliyor. MHP’li belediye başkanları, daha iyi hizmetin nasıl üretileceğini istişare ediyor MHP İl Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, “Belediye Başkanları Toplantısı’nın 6’ıncısı Kızılören İlçesinde düzenlendi. Toplantı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi.MHP il Başkanı Aziz Aslan’ın başkanlığında yapılan ve bir mazeretli belediye [&hellip]

Daha iyi hizmet için istişare ediyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyonkarahisar’da kazandığı belediyelerdeki yöneticiler her ay bir araya geliyor. MHP’li belediye başkanları, daha iyi hizmetin nasıl üretileceğini istişare ediyor

MHP İl Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, “Belediye Başkanları Toplantısı’nın 6’ıncısı Kızılören İlçesinde düzenlendi. Toplantı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi.
MHP il Başkanı Aziz Aslan’ın başkanlığında yapılan ve bir mazeretli belediye başkanının dışında tüm belediye başkanlarının katıldığı toplantı hakkında İl Başkanı Aslan şöyle konuştu: “30 Mart’ta seçilmiş olan tüm Belediye başkanlarımız ile her ay toplanıyoruz. Daha önceki toplantılarımızı il merkezi, Dinar; Başmakçı, Çay ve Emirdağ ilçelerimizde yapmıştık. 6’ncısını Kızılören ilçemizde gerçekleştirdik. Kızılören Belediye Başkanımız Sayın Ali Erol ve İlçe başkanımız Süleyman Eser’in ev sahipliği yaptığı toplantımız gayet verimli geçmiştir. Kızılören belediye başkanımıza, İlçe başkanımıza meclis üyelerimize ve teşkilat mensuplarımıza misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.”
“FAYDALARINI GÖRÜYORUZ”
Aslan, “Bu toplantılarımız düzenli bir şekilde devam edecektir. Toplantımıza ilgi ve katılım mükemmeldi. Her belediye başkanımıza sıkıntı ve önerileri hakkında söz verildi ve istişare edildi. Amacımız insanlarımıza hizmeti daha verimli, daha etkin ve daha hızlı nasıl götürebiliriz sorusuna elbirliği ile ve dayanışma halinde cevap bulabilmektir. MHP’nin tek amacı insana hizmettir. Belediye başkanlarımız da bu yolda heyecanlı ve gayretli bir şekilde çalışmaktadırlar. Yeni seçilen başkanlarımızın tecrübeli başkanlarımızdan bilgilenmeleri için de bu toplantıların bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Faydalarını da görmekteyiz. Her türlü zor şartlara rağmen belediye başkanlarımızın ilçe ve beldelerinde çok başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme