Daha da azimliyiz – Kocatepe Gazetesi

Son 15 yılda ülkemizin birçok alanda uzun yıllardır hasretle beklenen projeleri gerçekleştirdiğini ve bölgenin parlayan ülkelerinden biri olduğunu belirten Bakan Eroğlu, “Tarih boyunca mazlumların ve Dünyanın adalet timsali olan Aziz Türk Milletinin geçmişteki bu misyonunu yeniden üstlenmesi dâhili ve harici düşmanlarımızı ziyadesiyle kızdırmıştır” dedi.Bütün bunların neticesinde 15 Temmuz'da dış düşmanların, içteki işbirlikçileri ile aziz milletimize [&hellip]

Son 15 yılda ülkemizin birçok alanda uzun yıllardır hasretle beklenen projeleri gerçekleştirdiğini ve bölgenin parlayan ülkelerinden biri olduğunu belirten Bakan Eroğlu, “Tarih boyunca mazlumların ve Dünyanın adalet timsali olan Aziz Türk Milletinin geçmişteki bu misyonunu yeniden üstlenmesi dâhili ve harici düşmanlarımızı ziyadesiyle kızdırmıştır” dedi.
Bütün bunların neticesinde 15 Temmuz’da dış düşmanların, içteki işbirlikçileri ile aziz milletimize karşı tarihimizin en alçak darbe girişiminde bulunduklarını belirten Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Aziz milletimiz darbelere ve işbirlikçilerine geçmişte olduğu gibi güçlü iradesiyle attığı tokatla Fetöcü hainleri tarihin karanlık dehlizlerine göndermiştir. Aziz milletimizin kahramanlığı ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve fedakarlığı ile Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’ın ve hükümetimizin kararlılığı, bütün siyasi partilerin karşı durması ve kurumlarımızın mukavemeti neticesinde bu kanlı darbe teşebbüsü püskürtülmüştür. Ülkemize yönelik kurulan bütün karanlık oyunlara inat, geçmişe göre daha fazla çalışarak son 1 yılda gerçekleştirdiğiniz hizmet ve faaliyetler takdire şayandır. Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak 2023 yılı için belirlediğimiz hedefleri 4 yıl öne çekerek 2019 yılında su, ormancılık, milli parklar ve meteoroloji alanında yapacağımız çalışmaları bölge eylem planlarına dökerek aziz milletimizin takdirine sunduk. Bu yatırım ve hizmet takvimimizi eksiksiz ve zamanında gerçekleştireceğimize inancım tamdır. Başta Bakanlığımız olmak üzere 80 milyon vatandaşımızın ‘Büyük Türkiye’ idealini gerçekleştirmek için dünden daha kararlı olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu vesile ile 1071’den bu yana bu vatan ve bayrak için canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz ile 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin sene-i devriyesinde kahraman 249 şehidimizin ve 2.193 gazimizin aziz hatıralarına saygı olarak vatanımızı iç ve dış düşmanlara karşı koruma hususunda daha hassas ve zinde olacağız. Bunun için tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet düsturuyla birliğimizi, dirliğimizi ve ‘Büyük Türkiye’ idealimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz.”

Bakmadan Geçme