Dağbayır Afyon ekibi Erkmen'de yürüdü

Sonbaharın bütün renklerinin görüldüğü Erkmen ve civarında yapılan faaliyette Dağ Bayır Afyon Ekibi yürüyüşten büyük keyif aldı. Ekibin yeni üyelerinden İlkay Cihan, 2 hafta önce katıldığı ekibin ortam ve yürüyüş temposundan memnun olduğunu kaydetti. Faaliyette doğanın bir parçası olduğumu hissettiğini aktaran Cihan kuş cıvıltılarına eşlik eden şelalenin sesi haftanın yorgunluğunu atmaya yardımcı olduğuna dikkat çekerken [&hellip]

Sonbaharın bütün renklerinin görüldüğü Erkmen ve civarında yapılan faaliyette Dağ Bayır Afyon Ekibi yürüyüşten büyük keyif aldı. Ekibin yeni üyelerinden İlkay Cihan, 2 hafta önce katıldığı ekibin ortam ve yürüyüş temposundan memnun olduğunu kaydetti. Faaliyette doğanın bir parçası olduğumu hissettiğini aktaran Cihan kuş cıvıltılarına eşlik eden şelalenin sesi haftanın yorgunluğunu atmaya yardımcı olduğuna dikkat çekerken bir sonraki faaliyeti sabırsızlıkla beklediğini söyledi.
Gruba katılan yeni üyelerin uyum sürecinde zorluk çekmediğini belirten Grup Liderlerinden Durukan Aksoy, “Harika bir etkinlik oldu. Yeni katılan arkadaşlarımızın bize uyum sağlamakta zorluk yaşamadı. Bizde elimizden gelen misafirperverliği göstermeye çalıştık” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme