• Haberler
  • Spor
  • Dağ Bayır Afyon Büyük Yayla'da yürüdü

Dağ Bayır Afyon Büyük Yayla'da yürüdü

Faaliyette toplamda 8 buçuk kilometrelik parkuru başarılı ile tamamlandı. Yürüyüş parkurundan büyük keyif aldığını belirten Ekip Üyeleri'nden Meltem Yılmaz 'Sonbaharın bu son demlerinde tabiat ananın bütün renklerini gördüğümüz bu faaliyet tam anlamıyla muhteşemdi. Özellikle Fethiye Göleti'nin manzarası karşısında yaptığımız kahvaltı harikaydı. Mavi ve yeşil tonlarını yanında sararmış meşeler bizlere görsel bir şölen yaşattı' dedi.Faaliyetin bitmesini [&hellip]

Faaliyette toplamda 8 buçuk kilometrelik parkuru başarılı ile tamamlandı. Yürüyüş parkurundan büyük keyif aldığını belirten Ekip Üyeleri’nden Meltem Yılmaz “Sonbaharın bu son demlerinde tabiat ananın bütün renklerini gördüğümüz bu faaliyet tam anlamıyla muhteşemdi. Özellikle Fethiye Göleti’nin manzarası karşısında yaptığımız kahvaltı harikaydı. Mavi ve yeşil tonlarını yanında sararmış meşeler bizlere görsel bir şölen yaşattı” dedi.
Faaliyetin bitmesini hiç istemediğini belirten Anıl Kösker, “Uzun zamandır ekiple beraber olduğumuzu hatırlatmak isterim. Ağabey kardeş  ortamında olduğumu söylemeliyim. Faaliyet bir harikaydı tepeye çıktığımızda Fethiye Göleti’nin muhteşem manzarasını etrafımızı kaplayan ormanla birleşince insanın ayrılası gelmiyor. Faaliyetin hiç bitmesini istemedim” ifadesine yer verdi.
Öğrenciler için güzel bir faaliyet olduğuna dikkat çeken Grup Yöneticileri’nden Tuğçe Sancar, “Özellikle öğrenciler için çok güzel bir etkinlik oldu. Kafelere tıkılmak yerine doğayla iç içe güzel vakit geçirme fırsatı verdiği grubuma teşekkür ederim” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme