Dağ Bayır Afyon Banaz'da yürüdü

Dağ Bayır Afyon ekibi bu hafta Afyon Uşak arasında bulanan Kuzviran Göleti’ne gitti. Muhteşem manzarası ve kendine has doğası ile Murat Dağı eteklerinde kar üstünde 12 kilometrelik parkurda eğlenceli bir yürüyüş gerçekleştirdi.Geziyi değerlendiren ekip üyelerinden Döndü Şahin, 'Uzun bir aradan sonra katıldığım ilk yürüyüş de biraz zorlandım. Murat Dağı eteklerinde çam ormanları arasında gezmek, güzel [&hellip]

Dağ Bayır Afyon ekibi bu hafta Afyon Uşak arasında bulanan Kuzviran Göleti’ne gitti. Muhteşem manzarası ve kendine has doğası ile Murat Dağı eteklerinde kar üstünde 12 kilometrelik parkurda eğlenceli bir yürüyüş gerçekleştirdi.
Geziyi değerlendiren ekip üyelerinden Döndü Şahin, “Uzun bir aradan sonra katıldığım ilk yürüyüş de biraz zorlandım. Murat Dağı eteklerinde çam ormanları arasında gezmek, güzel bir duyguydu. Ekip arkadaşlarıma gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Uzun zamandır Dağ Bayır Afyon ekibinin faaliyetlerini takip ettiğini belirten Şükrü Çelik, “Dağ Bayır Afyon ekibini uzun zamandır takip ettiğimi belirtmek isterim. İlk faaliyetimde bu yürüyüşle nasip oldu. Sıkıcı şehir hayatından bir günlüğüne uzaklaşmak bile harika bir duygu. Kuş cıvıltıları arasında gerçekleştirdiğimiz bu güzel yürüyüşü organize eden herkese teşekkür ederim” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme