Dağ Bayır Afyon Atatürk’ü andı

Pazar günü gerçekleştirdikleri Ağın Dağı Ornaş Kayalıkları faaliyetinde 12 kilometre yürüyen ekip zirvede Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu ve faaliyeti tamamladı.Ağın Dağı’nda kaya yerleşim alanları ve şapeller gören ekip üyeleri, Frig Vadileri'nin unutulmaya yüz tutmuş yerleşim alanlarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.Kayalıklara ilgisizliğin kendisini üzdüğünü belirten Ekip [&hellip]

Pazar günü gerçekleştirdikleri Ağın Dağı Ornaş Kayalıkları faaliyetinde 12 kilometre yürüyen ekip zirvede Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu ve faaliyeti tamamladı.
Ağın Dağı’nda kaya yerleşim alanları ve şapeller gören ekip üyeleri, Frig Vadileri’nin unutulmaya yüz tutmuş yerleşim alanlarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
Kayalıklara ilgisizliğin kendisini üzdüğünü belirten Ekip Üyelerinden Habibe Akpınar,“Frig Vadisi’nin İscehisar İlçesi sınırlarındaki Ağın Dağı’ndan izlemek muhteşemdi. İlgisizlikten dolayı Ornaş Kaya Yerleşim alanının tahribatı beni üzdü” dedi.

Bakmadan Geçme