• Haberler
  • Spor
  • Daçka, geriden gelerek kazandı – Kocatepe Gazetesi

Daçka, geriden gelerek kazandı – Kocatepe Gazetesi

Basketbol U-13 Erkekler Türkiye Şampiyonası'nın final maçı öncesinde oynanan üçüncülük maçında Darüşşafaka Doğuş ile Karşıyaka mücadele etti. Maçın ikinci yarısında geriden gelen Darüşşafaka Doğuş (DAÇKA) maçı 78-68 kazandı.Maça hızlı başlayan ekip Karşıyaka oldu. Pota altından sayılar üreten Karşıyaka, ilk çeyrekte 21 sayı üretti. DAÇKA ise 10 ile cevap verebildi.İkinci çeyreğe yine hızlı başlayan Karşıyaka oldu. [&hellip]

Basketbol U-13 Erkekler Türkiye Şampiyonası’nın final maçı öncesinde oynanan üçüncülük maçında Darüşşafaka Doğuş ile Karşıyaka mücadele etti. Maçın ikinci yarısında geriden gelen Darüşşafaka Doğuş (DAÇKA) maçı 78-68 kazandı.
Maça hızlı başlayan ekip Karşıyaka oldu. Pota altından sayılar üreten Karşıyaka, ilk çeyrekte 21 sayı üretti. DAÇKA ise 10 ile cevap verebildi.
İkinci çeyreğe yine hızlı başlayan Karşıyaka oldu. Oyundan kopmayan ve hızını sürdüren Karşıyaka 42-32 soyunma odasına önde gitti.
Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan DAÇKA oldu. Oyundaki ağırlığını artıran DAÇKA önce farkı kapattı. Sonra eşitliği sağlayan DAÇKA öne geçmeyi başardı. 7 sayı farkı aralayan DAÇKA, maçı Karşıyaka’nın elinden alacağının sinyallerini verdi.  
Maçın sonunda kadar farkı 10 sayı civarında koruyan DAÇKA 78-68’lik skorla galip ayrılarak üçüncülüğü elde etmeyi başardı.

Bakmadan Geçme