• Haberler
  • Spor
  • DABAF Sarıkamış Şehitleri'ni andı – Kocatepe Gazetesi

DABAF Sarıkamış Şehitleri'ni andı – Kocatepe Gazetesi

Büyük Taarruz da önemli bir yeri olan Çiğiltepe hakkında katılımcılara detaylı bilgi verildi. Sarıkamış Şehitleri'nin aldığı emirle korkusuzca şahadete gitmesini değerlendiren katılımcılardan İbrahim Emre Uz 'Faaliyet esnasında Kurtuluş Savaşı hakkında detaylı bir bilgiye sahip olduk. Şehitliğe çıktığımızda Albay Reşat Bey'in tepeyi ele geçirebilmek için verdiği sözü vaktinde yerine getiremediği için hayatına son vermesi bir nevi [&hellip]

Büyük Taarruz da önemli bir yeri olan Çiğiltepe hakkında katılımcılara detaylı bilgi verildi. Sarıkamış Şehitleri’nin aldığı emirle korkusuzca şahadete gitmesini değerlendiren katılımcılardan İbrahim Emre Uz “Faaliyet esnasında Kurtuluş Savaşı hakkında detaylı bir bilgiye sahip olduk. Şehitliğe çıktığımızda Albay Reşat Bey’in tepeyi ele geçirebilmek için verdiği sözü vaktinde yerine getiremediği için hayatına son vermesi bir nevi Sarıkamış şehitlerinin alınan emirle şahadete korkusuzca gitmesi Türk askerinin vatanını savunmak için hayatından korkmadan vazgeçebileceğini anlatıyor” dedi.
Şehitleri andıklarına dikkat çeken Yürüyüş Lideri Uğur Kuran, “7 Ocak günü yurt çapında Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşleri düzenlendi. DABAF ekibi olarak gerçekleştirdiğimiz etkinlikte Büyük Taaruz’da Çiğiltepe cephesinde gerçekleştirdiğimiz yürüyüş ile şehitlerimizi andık” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme