• Haberler
  • Spor
  • DABAF Erkmen Tepeleri'nde yürüdü – Kocatepe Gazetesi

DABAF Erkmen Tepeleri'nde yürüdü – Kocatepe Gazetesi

Ekip üyelerinden Burcu Çambunar, “Dik iniş ve çıkışlarda biraz  zorlandım. Güneşli bir havada çıktığımız zirvede güneşin yerini yavaş yavaş sis aldı. Muhteşem manzara karşısında yorgunluğum yerini huzura bıraktı' dedi.8 kilometrelik parkurun sorunsuz bir şekilde tamamlandığını aktaran Ömer Kol, 'Kestane ağaçları arasında iniş biraz zorlasa da tabiat ananın bize sunduğu cömert güzellikler karşısında yorgunluğumu bir anlığına [&hellip]

Ekip üyelerinden Burcu Çambunar, “Dik iniş ve çıkışlarda biraz  zorlandım. Güneşli bir havada çıktığımız zirvede güneşin yerini yavaş yavaş sis aldı. Muhteşem manzara karşısında yorgunluğum yerini huzura bıraktı” dedi.
8 kilometrelik parkurun sorunsuz bir şekilde tamamlandığını aktaran Ömer Kol, “Kestane ağaçları arasında iniş biraz zorlasa da tabiat ananın bize sunduğu cömert güzellikler karşısında yorgunluğumu bir anlığına unuttum. Harika bir faaliyetti” ifadesine yer verdi.
Yürüyüşte baharın erken geleceğine işaretler yakalayan Ali Fikret Aydın, “Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları dolayısıyla parkur boyunca kuş cıvıltıları ile kardelen ve nevruz çiçekleri erken gelecek bahar mevsimini adeta müjdeliyordu” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme