DABAF Blandus Antik Kenti'nde yürüdü

Uşak Rota Dağcılık Kulübü'nün davetlisi olarak faaliyete katılan Dağ Bayır Afyon ekibi 55 dağcı ile Blandus Antik Kenti'nde yapılan yürüyüşte yer aldı. Katılımcılardan Emekli Öğretmen Eralp Akar, 'DABAF ekipleri sayesinde yürüyüş sporunu keyifle yapmaya başladım. Üyelerin gençliği ve enerjisiyle kendimi daha enerjik hissediyorum' dedi.Yürüyüşe yeni katılan Gül Arıkan 'İlk defa katıldığım yürüyüş faaliyetinde yabancılık çekmeden, [&hellip]

Uşak Rota Dağcılık Kulübü’nün davetlisi olarak faaliyete katılan Dağ Bayır Afyon ekibi 55 dağcı ile Blandus Antik Kenti’nde yapılan yürüyüşte yer aldı. Katılımcılardan Emekli Öğretmen Eralp Akar, “DABAF ekipleri sayesinde yürüyüş sporunu keyifle yapmaya başladım. Üyelerin gençliği ve enerjisiyle kendimi daha enerjik hissediyorum” dedi.
Yürüyüşe yeni katılan Gül Arıkan “İlk defa katıldığım yürüyüş faaliyetinde yabancılık çekmeden, neşe içinde faaliyeti tamamladığım için çok mutluyum” ifadesine yer verdi.
Nasuh Uyar liderliğinde gerçekleştirilen faaliyette katılımcılar tam not verdi. Faaliyet Dünya’nın 2. En Büyük Kanyonu olan Ulubey Kanyonu’nda son buldu.

Bakmadan Geçme