• Haberler
  • Spor
  • DABAF Akşehir'den Yalvaç'a yürüdü – Kocatepe Gazetesi

DABAF Akşehir'den Yalvaç'a yürüdü – Kocatepe Gazetesi

Her hafta farklı bir parkurda yürüyen Dağ Bayır Afyon (DABAF) üyeleri bu haftayı Akşehir’den Yalvaç’a yürüyerek değerlendirdi. Konya’nın Akşehir ilçesinden başlayan yürüyüş, Sultandağları'nı enine geçilerek Yalvaç’a varılması ile son buldu.Yürüyüşü değerlendiren Ali ve Veli Akgün Kardeşler, 'Sultandağları'nın kendine has doğası ve rengarenk açan çiçekler ve toros çamlarının kokusu muhteşem yürüyüşümüzü daha da muhteşem hale getirdi' [&hellip]

Her hafta farklı bir parkurda yürüyen Dağ Bayır Afyon (DABAF) üyeleri bu haftayı Akşehir’den Yalvaç’a yürüyerek değerlendirdi. Konya’nın Akşehir ilçesinden başlayan yürüyüş, Sultandağları’nı enine geçilerek Yalvaç’a varılması ile son buldu.
Yürüyüşü değerlendiren Ali ve Veli Akgün Kardeşler, “Sultandağları’nın kendine has doğası ve rengarenk açan çiçekler ve toros çamlarının kokusu muhteşem yürüyüşümüzü daha da muhteşem hale getirdi” dedi.
Parkuru planlandığı şekilde tamamladıklarını belirten Grup Lideri Halil Yıldırım, “35 kilometrelik parkuru planlandığımız gibi 8 saatte tamamladık. Bin metre rakımdan başlayıp 2 bin 200 metre rakımlı Kızıl Tepe’ye ulaştık. Buradan da rakım olarak alçalmaya devam ettik” ifadesine yer verdi.
Faaliyet esnasında Psidia Antik Kentini de gezen DABAF Üyeleri, kendilerine rehberlik eden ve bu güzel etkinliğe kendilerini davet eden Akademik Kulüp Başkanı Bayram Çini ‘ye teşekkürlerini sundu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme