Cüzdanınızda Afyon Kart'a yer açın

Afyonkarahisar Belediyesi'nin şirkete olan YÜNTAŞ A.Ş. şehir içi toplu ulaşım ihalesini aldıktan sonra seferlere başlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Yüntaş'ın halk otobüsleri geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar'a getirilmiş ve bayram boyunca sefere çıkarak vatandaşların beğenisini kazanmıştı. Belediye yetkilileri 20 Temmuz'da Yüntaş halk otobüslerinin seferlerine başlayacağını duyurmuşlardı.Bu kapsamda otobüslerle güvenli, konforlu ve ekonomik ulaşım sağlanmasına yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Afyonkart [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirkete olan YÜNTAŞ A.Ş. şehir içi toplu ulaşım ihalesini aldıktan sonra seferlere başlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Yüntaş’ın halk otobüsleri geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar’a getirilmiş ve bayram boyunca sefere çıkarak vatandaşların beğenisini kazanmıştı. Belediye yetkilileri 20 Temmuz’da Yüntaş halk otobüslerinin seferlerine başlayacağını duyurmuşlardı.
Bu kapsamda otobüslerle güvenli, konforlu ve ekonomik ulaşım sağlanmasına yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Afyonkart adı verilen kartlar ile halk otobüslerinden ekonomik olarak faydalanılabilecek. Afyonkart dolumlarının 9 Temmuz tarihinden itibaren İstasyon civarındaki kart dolum merkezinden yapılabileceği öğrenildi.
2018 yılı Nisan ayında toplu taşımada yeni otobüs ihalesi yapılmıştı ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirketi olan Yüntaş A.Ş toplu taşıma işini 10 yıllığına üstlenmişti.
Yüntaş Otobüs İşletmesi bünyesine tüm hatlarda seferlere başlanabilmesi için çalışmalar sürdürülüyor. >> Esra KÜÇÜKKUR’un Haberi

Bakmadan Geçme