Cüneyt Yüksel Kimdir? AK Parti Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi Adayı

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı olarak Cüneyt Yüksel'i açıklamasının ardından Cüneyt Yüksel'in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu.  AK Parti Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel Kimdir? Sizler için araştırdık.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere AK Parti; Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi’nde Cüneyt Yüksel ile girecek. Cüneyt Yüksel hakkında merak ettiklerinizi sizler için araştırdık.

 

CÜNEYT YÜKSEL KİMDİR?

AK Parti Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çanakçı köyünde 1977 yılında doğmuştur. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibi olan Yüksel, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İşletme mezunudur. Siyaset hayatına Adalet ve Kalkınma Partisi’nde atılan Cüneyt Yüksel, AK Parti’de okul sorumluluğu, ilçe başkan yardımcılığı, il başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı AK Parti’de Tekirdağ İl Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

Haber

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde, Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilmiş olan Cüneyt Yüksel, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında görev almıştır. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve İnşaat Komitesi Başkanı olarak görev yapmış olan Yüksel, Tekirdağ MÜSİAD üyesi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Evli ve 3 çocuk babası olan Cüneyt Yüksel, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmiştir.3

Bakmadan Geçme