• Haberler
  • Asayiş
  • Cumhuriyet ve Fakıpaşa mahallelerinde uyuşturucu operasyonu

Cumhuriyet ve Fakıpaşa mahallelerinde uyuşturucu operasyonu

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin il genelindeki uyuşturucuyla mücadele çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün yapılan operasyonda 4 kişi daha yakalandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda ilimiz Cumhuriyet ve Fakıpaşa Mahallelerinde iki ikamette yapılan arama işleminde 18 paket halinde toplam 2 kilogram 946.35 gram esrar maddesi, 1 adet hassas [&hellip]

Haber

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin il genelindeki uyuşturucuyla mücadele çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün yapılan operasyonda 4 kişi daha yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda ilimiz Cumhuriyet ve Fakıpaşa Mahallelerinde iki ikamette yapılan arama işleminde 18 paket halinde toplam 2 kilogram 946.35 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi, Suçtan elde edildiği değerlendirilen 840 Euro,470 Dolar ve 2605 TL para, Suçtan elde edildiği değerlendirilen 2 adet Ata lira Muhtelif bankalara ait bankamatik kartları ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak Ü.B., (35), Y.B. (31), A.A. (25) isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti suçundan, E.O. (41) hakkında ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem başlatıldı.

Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimiz Taşpınar ve Olucak Mahallelerinde yapılan bir araç ve bir ikamet aramasında 6 adet satışa hazır pakette toplam 10.49 gram esrar maddesi, 29.49 gram halinde kavanoz içerisinde esrar maddesi, 15.98 gram gelen temizlenmiş kenevir kırıntıları, 3 adet uyuşturucu madde  kullanma aparatı, 1 adet uyuşturucu madde paketlemede kullanıldığı değerlendirilen defter, 1 adet uyuşturucu madde paketlemede kullanıldığı değerlendirilen kitap, 1 adet uyuşturucu madde paketlemede kullanıldığı değerlendirilen makas, 1 adet uyuşturucu madde içmekte kullanılan alümünyum  folyo, Suçtan elde edildiği değerlendirilen 1825 TL para, 2 adet uyuşturucu madde içmek için kullanılan sigara kağıdı ele geçirilmesi olayıyla alakalı olarak gözaltında bulunan S.Ç. isimli şahıs da sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme