Cumhuriyet kuruluş ve kurtuluş demek

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anemon Otel’de resepsiyon verildi. Resepsiyonun ev sahipliğini yapan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bu bayramın kuruluş ve kurtuluş anlamına geldiğini söyledi Türkiye Cumhuriyeti’nin 89’uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla Anemon Otel’de resepsiyon verildi. Resepsiyona il protokol üyeleri, işadamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile basın mensupları katıldı. Resepsiyon başlamadan önce, katılımcıları kapıda karşılayan Vali [&hellip]

Cumhuriyet kuruluş ve kurtuluş demek

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anemon Otel’de resepsiyon verildi. Resepsiyonun ev sahipliğini yapan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bu bayramın kuruluş ve kurtuluş anlamına geldiğini söyledi

Türkiye Cumhuriyeti’nin 89’uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla Anemon Otel’de resepsiyon verildi. Resepsiyona il protokol üyeleri, işadamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile basın mensupları katıldı.
Resepsiyon başlamadan önce, katılımcıları kapıda karşılayan Vali Balkanlıoğlu, daha sonra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte masaları tek tek dolaştı.
EN BÜYÜK
MİLLİ BAYRAM
Resepsiyonda günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, “Dostlarım” diyerek başladığı hitabını şöyle sürdürdü:
“Cumhuriyet Bayramı en büyük milli bayramımızdan birisi. Bu bayram bizim kuruluş ve kurtuluşumuz anlamına geliyor. Ben daha nice 89’ncu yıllara ulaşmanın temennisi ile hepinizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarım.”
Resepsiyonda ayrıca Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuarı öğrencileri tarafından verilen konser büyük ilgi ve beğeni ile dinlendi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme