• Haberler
  • Gündem
  • “Cumhuriyet” konulu yarışma düzenlenecek – Kocatepe Gazetesi

“Cumhuriyet” konulu yarışma düzenlenecek – Kocatepe Gazetesi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilkokul öğrencilerinin katılacağı resim, ortaokul öğrencilerinin katılacağı şiir ve lise öğrencilerinin katılacağı kompozisyon yarışması düzenleyecek. Yarışmaya katılan eserlerde öğrencilerin kelime ve çizim becerilerinin yanı sıra konuya hâkimiyeti de değerlendirilecek. Yarışmaya son katılım tarihi 23 Ekim olarak belirlendi.BİLGİ YARIŞMASI DA DÜZENLENECEKÖte yandan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Afyonkarahisar [&hellip]

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilkokul öğrencilerinin katılacağı resim, ortaokul öğrencilerinin katılacağı şiir ve lise öğrencilerinin katılacağı kompozisyon yarışması düzenleyecek. Yarışmaya katılan eserlerde öğrencilerin kelime ve çizim becerilerinin yanı sıra konuya hâkimiyeti de değerlendirilecek. Yarışmaya son katılım tarihi 23 Ekim olarak belirlendi.
BİLGİ YARIŞMASI DA DÜZENLENECEK
Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Afyonkarahisar İl Tarihi Camilleri konulu bir bilgi yarışmasına da imza atacak. Yarışma, 15 Kasım 2017’de Derya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. Yarışmaya il merkezindeki lise öğrencileri katılacak.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme