Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet Halk Partisi Heyetinden AGC Başkanı Artuk’a Ziyaret

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve partililer geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak seçilen Önder Artuk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı

Gazeteciler Cemiyetinde Artuk döneminin başlamasının ardından hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, İl Başkan Yardımcıları; Sabri Durak ve Hasan Karadeniz, Dide Bolcal,  İl Sekreteri Nurullah Önder, il yönetim kurulu üyeleri; Seydi Akgöl, Bülent Çelik, Zafer Çolak, İl Bilişim Sorumlusu İrem Sönmez Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak seçilen Önder Artuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP heyetini ağırlayan Artuk’a AGC yönetim kurulu üyeleri; Sezer Küçükkurt,  Yasin Köksal, Mahmut Emin Birliktir, Mehmet Emin Güzbey, Ömer Elçi, İsa Kuş, Faruk Kılınç, Ali Osman Okşar eşlik etti.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan basının demokrasilerdeki öneminin altını çizerek, “Basın demokrasilerde yasama, yürütme ve yargı erkinin yanında toplum adına görev yapan dördüncü kuvvet olarak vatandaşın istek ve taleplerini gündeme taşır.” dedi

“ARTUK’UN BAŞKANLIĞI BAŞARIYLA YERİNE GETİRECEĞİNDEN ŞÜPHEM YOK”

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, AGC yönetim kurulu başkanlığına seçilen Önder Artuk’u tebrik etti.  Erhan, “CHP olarak her zaman basınla bir arada olmayı önemsiyoruz. Birçok işi yerine getiren Önder Artuk’un Cemiyet Başkanlığını da layıkıyla yerine getireceğinden şüphemiz yok. Her zaman basın emekçilerinin yanında olacağız. Basın’ın görevini layıkıyla yerine getirmesi basın emekçilerinin haklarını almaları için yanında olacağız. ”dedi.

 “BASIN ÇALIŞANI VE YÖNETİCİSİ İLE ÇOK BÜYÜK BİR CEMİYET”

AGC yönetim kurulu başkanı Önder Artuk ise Gazeteciler Cemiyeti’nin sadece yönetim kurulu ve üyelerinden oluşan bir yapı olarak görülmemesi gerektiğini belirtti. Artuk, “Cemiyet başkanı olsam da cemiyetimizi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yönetiyoruz. Afyon Gazeteciler Cemiyetimiz büyük bir cemiyet. Basın çalışanından işverenine matbaacısından dizgicisine muhabirinden editörüne kadar çok büyük bir cemiyet, bizde sizlerin desteği ile güzel işlere imza atacağımıza eminim ben bu yoğun gündeminizde bu nazik ziyareti gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.