• Haberler
  • Spor
  • 'Cumhuriyet Coşkusu Genç Nesillerle Birlikte Yaşatılıyor'

'Cumhuriyet Coşkusu Genç Nesillerle Birlikte Yaşatılıyor'

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Cumhuriyetin kuruluşunun, sporun birleştirici gücüyle kutlandığını belirterek, 'Cumhuriyet coşkusu genç nesillerle birlikte yaşatılıyor' dedi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Bocce müsabakaları, Kocatepe Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen final karşılaşmalarıyla tamamlandı. 

'Cumhuriyet Coşkusu Genç Nesillerle Birlikte Yaşatılıyor'

Bocce müsabakaları genç kızlar, yıldız erkekler ve yıldız kızlar kategorilerinde yarışan sporcular, dereceye girebilmek için büyük bir mücadele sergiledi.

'Cumhuriyet Coşkusu Genç Nesillerle Birlikte Yaşatılıyor'

DERECEYE GİRENLERE MADALYA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Müsabakalar sonucu genç kızlarda Beyza Gamze Çelik birincilik ipini göğüslerken, yıldız erkeklerde Uğur Karataş zirveyi yakaladı. Yıldız kızlar kategorisinde ise Sultan Pirinç birinci oldu Müsabakaların sona ermesiyle birlikte dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Heyecan dolu geçen turnuvada birinci olan sporculara madalyaları Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi. 

'Cumhuriyet Coşkusu Genç Nesillerle Birlikte Yaşatılıyor'

KASAPOĞLU: FARKLI BRANŞLARDA ETKİNLİKLERİ SÜRDÜRECEĞİZ

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, sporcuların gösterdiği azim ve başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kasapoğlu, “Cumhuriyetimizin kuruluşunu, sporun birleştirici gücüyle kutladığımız bu etkinlikte gençlerimizin sergilediği performans bizleri gururlandırdı. Bocce gibi farklı spor branşlarında gençlerin ilgisini artırmak ve onları spora teşvik etmek için bu tür organizasyonları sürdüreceğiz. Birinci olan sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum ve hepsinin gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Genç sporcuların gelişiminde tüm paydaşların katkısının önemlidir. Bu tür etkinlikler Afyonkarahisar’daki spor faaliyetlerinin çeşitliliğini artırarak spor kültürünü yaygınlaştırmak için gereklidir. Cumhuriyet coşkusu genç nesillerle birlikte yaşatılıyor.” dedi. Kasapoğlu, sözlerini sporcuların müsabakalara katılımını destekleyen ailelere ve antrenörlere teşekkür ederek tamamladı.

'Cumhuriyet Coşkusu Genç Nesillerle Birlikte Yaşatılıyor'

Bakmadan Geçme