• Haberler
  • Genel
  • Cumhuriyet, Afyon'un nabzını tuttu – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet, Afyon'un nabzını tuttu – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Gazetesi, Afyonkarahisar'da seçimin nabzını tuttu. Parlamento Muhabiri Mahmut Lıcalı'nın seçim tahlili, gazetenin dünkü nüshasında yayınlandı Cumhuriyet Gazetesi'nin Afyonkarahisar'da seçimin nabzını tuttuğu haber, 'Afyon'da 'hizmet' yarışı' başlığı ile yayınlandı. Parlamento Muhabiri Mahmut Lıcalı'nın Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ve CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer'le yapılan görüşmelere [&hellip]

Cumhuriyet, Afyon’un nabzını tuttu

Cumhuriyet Gazetesi, Afyonkarahisar’da seçimin nabzını tuttu. Parlamento Muhabiri Mahmut Lıcalı’nın seçim tahlili, gazetenin dünkü nüshasında yayınlandı

Cumhuriyet Gazetesi’nin Afyonkarahisar’da seçimin nabzını tuttuğu haber, “Afyon’da ‘hizmet’ yarışı” başlığı ile yayınlandı. Parlamento Muhabiri Mahmut Lıcalı’nın Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ve CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer’le yapılan görüşmelere yer verilen haberde, sloganlara dikkat çekildi.
PARTİLERDEN
“HİZMET” VURGUSU
Gülen Cemaati’nin bilinen isminin “Hizmet” olduğuna gönderme yapılan haberde “AKP, ‘Daima Hizmet’ derken, MHP ‘Hizmet nimettir’, CHP ise ‘Hizmet için geliyoruz’ sloganını kullanmayı tercih ediyor” ifadeleri kullanıldı.
ŞUHUT TAHLİLİ DİKKAT ÇEKİCİ
AK Parti’nin Afyonkarahisar’da oy oranlarının yüzde 40’ın altına düşmediği hatırlatılan haberde, bu kez farklı bir tablo ile karşı karşıya kalınabileceği belirtildi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisarlı olduğuna dikkat çekilen haberde “Eroğlu’nun memleketi Şuhut ilçesinde Demokrat Parti adayının güçlü olduğu vurgulanırken, ‘AKP, bakanın memleketini bile kaybedebilir’ yorumları yapılıyor” denildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme