• Haberler
  • Genel
  • Cumhurbaşkanlığı'na en layık isim İhsanoğlu

Cumhurbaşkanlığı'na en layık isim İhsanoğlu

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek veren 4 partinin il başkanı, ortak bir basın açıklamasıyla vatandaşları İhsanoğlu'na oy vermeye davet etti Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy ile Demokratik Sol Parti İl Başkanı Fuat Doğruöz, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için ortak [&hellip]

Cumhurbaşkanlığı’na en layık isim İhsanoğlu

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek veren 4 partinin il başkanı,
ortak bir basın açıklamasıyla vatandaşları İhsanoğlu’na oy vermeye davet etti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy ile Demokratik Sol Parti İl Başkanı Fuat Doğruöz, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için ortak bir basın açıklaması yaptı.
MAZLUMLARIN ADAYI İHSANOĞLU
Basın açıklamasına ev sahipliği yapan Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Türk Milleti tarafından Cumhurbaşkanı seçileceğini aktardı. Şensoy, İhsanoğlu’nu şöyle tanıttı:
“Sayın İhsanoğlu sadece beş siyasi partinin değil, milli iradenin ortak çatısı ve ortak kararıdır. Sayın İhsanoğlu Türkiye’nin adayı, masumların nidası, mazlumların hamisi, sessiz milyonların tercümanı, kenara itilenlerin rüyası, horlananların davacısı, küçümsenenlerin alacaklısı ve Anadolu bozkırlarının çığlığıdır. Sayın İhsanoğlu, milletin safında, milletin yanında, milletin hizmetinde bir değerdir. Kucaklaşmak ve buluşmak için Sayın İhsanoğlu Cumhurbaşkanı olmalıdır. Kutuplaşmayı bertaraf etmek için Sayın İhsanoğlu Cumhurbaşkanlığına seçilecek en doğru, en meşru, en doğal, en layık isimdir. Sayın İhsanoğlu siyasi mensubiyet taşımayan, siyasi bir hedefle hareket etmeyen, herkesin ortak görüşünü yansıtma iddiasında olan, kaynaştırıcı ve birleştirici bir Cumhurbaşkanı adayıdır.”
İSTİKBAL OYLANACAK
Şensoy, Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Afyonkarahisarlılara tanıtacaklarını ve anlatacaklarını bildirerek “Kampanyada herhangi bir gerginliğin, herhangi bir çatışmanın, her hangi bir çekişmenin taraf ve faili olmayacağız. Milletimiz hayrına olmayan çalışmalarda bulunmayacağız. Çalışmalarımızı demokratik sabır ve nezaket içinde sürdürecek ve milletimizin her ferdine Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlunu tanıtacağız ve anlatacağız.
Cumhurbaşkanlığı seçimi milletimiz için bir fırsattır. Aziz Milletimiz, istikbalini oylayacaktır. Umut ve temenni ediyoruz ki, Türk milleti 10 Ağustos’ta adaleti, hakkaniyeti ve beraberliği tercih edecektir.Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.
BAŞARI KAZANILACAK
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz ise Türk Milleti’nin Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıdıkça daha çok seveceğini belirtti. Görgöz, İhsanoğlu’nun Afyon veya çevre illere gelmesi için gayret göstereceklerini kaydetti. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan de Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçilmesinde birçok hayır olduğunu, hep birlikte bu başarıyı kazanacaklarını aktardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme