• Haberler
  • Genel
  • Cumhurbaşkanlığı seçimi için önlem toplantısı

Cumhurbaşkanlığı seçimi için önlem toplantısı

Cumhurbaşkanlığı seçiminde asayişin sağlanması için tedbir alındı 10 Ağustos 2014 günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde seçim ortamı ve şartları hakkında değerlendirme toplantısı Afyonkarahisar Hakan Yusuf Güner'in başkanlığında yapıldı. Valilik toplantı salonun da gerçekleştirilen toplantıya Vali Güner'in yanı sıra Vali Yardımcısı Akgün Corav, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü [&hellip]

Cumhurbaşkanlığı seçimi için önlem toplantısı

Cumhurbaşkanlığı seçiminde asayişin sağlanması için tedbir alındı

10 Ağustos 2014 günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde seçim ortamı ve şartları hakkında değerlendirme toplantısı Afyonkarahisar Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında yapıldı.
Valilik toplantı salonun da gerçekleştirilen toplantıya Vali Güner’in yanı sıra Vali Yardımcısı Akgün Corav, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel ve diğer ilgililer katıldılar.
Güner’in başkanlığında yapılan toplantıda 10 Ağustos 2014 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi ve sonrasında yaşanabilecek gelişmeler ve alınması gereken tedbirler hususundaki konular görüşülerek karara bağlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme