• Haberler
  • Genel
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Bölge Müdürü değişti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Bölge Müdürü değişti

  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Mehmet Zahit Talha Arar Edirne’ye tayin oldu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü’ne Edirne Bölge Müdürü Uğur Ülgen atandı. Uğur Ülgen kimdir? Memuriyete, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında başlayan Ülgen, sırasıyla BYEGM bünyesinde Haber Dairesi Başkanlığı, BYEGM Enformasyon Dairesi Başkanlığı, Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü ve CİB [&hellip]

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Mehmet Zahit Talha Arar Edirne’ye tayin oldu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü’ne Edirne Bölge Müdürü Uğur Ülgen atandı.

Uğur Ülgen kimdir?

Memuriyete, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında başlayan Ülgen, sırasıyla BYEGM bünyesinde Haber Dairesi Başkanlığı, BYEGM Enformasyon Dairesi Başkanlığı, Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü ve CİB Edirne İl Müdürlüğü’nde; memur, mütercim, redaktör, saha uzmanı ve şube müdürü olarak görev yaptı. Selçuk Üniversitesi Doğu Dilleri ve Edebiyatları bölümü lisans ve Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü yüksek lisans mezunu olan Ülgen, çok iyi derecede Urduca ve iyi derecede İngilizce biliyor.

Bakmadan Geçme