• Haberler
  • Gündem
  • “Cumhurbaşkanımıza uzanan ele ve dile müdahale ederiz”

“Cumhurbaşkanımıza uzanan ele ve dile müdahale ederiz”

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, gazeteci ve milletvekillerinin ülke yöneticisine hakaret etmek yerine, dillerini düzeltip, insanları kutuplaştırıcı ifadelerden kaçınmaları gerektiğini açıkladı. Uygur, “Cumhurbaşkanımıza uzanan ele ve dile müdahale ederiz.” dedi   Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden gazeteci ve milletvekillerinin üzerlerine düşenin halkın sorunlarını dile getirme [&hellip]

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, gazeteci ve milletvekillerinin ülke yöneticisine hakaret etmek yerine, dillerini düzeltip, insanları kutuplaştırıcı ifadelerden kaçınmaları gerektiğini açıkladı. Uygur, “Cumhurbaşkanımıza uzanan ele ve dile müdahale ederiz.” dedi

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden gazeteci ve milletvekillerinin üzerlerine düşenin halkın sorunlarını dile getirme vazifesi olduğunu belirtti. Uygur, sözkonusu kişilierin bunu uygulamak yerine çaresizliklerini hakaret ve küfürle kapatmaya çalıştıklarını vurguladı.
“CUMHURBAŞKANI BAŞKOMUTAN’DIR, YAPILAN SAYGISIZLIKTIR”
“Bu dil, değil milletvekiline ve gazeteciye hiç kimseye yakışmamaktadır.” diyen Uygur, “Halkın önemli sayılacak sorunları varken televizyon televizyon gezip ülkenin yöneticisine hakaret etmek, bu insanların acziyetini göstermektedir. Bu dilin acilen düzeltilmesi ve insanları kutuplaştırıcı ifadelerden kaçınılmasını tavsiye ediyoruz. Türkiye birçok cephede operasyonel faaliyetler yürütmektedir. Haliyle Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı da şuan başkomutandır. Başkomutana yapılan saygısızlık Türkiye Cumhuriyetine ve cumhura yapılmıştır. Bu yüzden milletvekilleri ve gazeteci derhal ivedilikle hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan hem de Türkiye Cumhuriyeti halkından özür dilemelidir.” dedi.
“CUMHURBAŞKANIMIZA UZANAN ELE VE DİLE MÜDAHALE EDERİZ”
Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhuriyet tarihinde ilk kez muhtarlara değer veren, bu değeri de görüş ayrımı gözetmeksizin başta Afyonkarahisar olmak üzere tüm Türkiye’deki muhtarlarımızı külliyede ağırlayarak gösteren ve bizleri dinleme nezaketi gösteren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Muhtarlar Derneği Başkanı olarak teşekkürü bir borç biliriz. Cumhurbaşkanımıza uzanan ele ve dile müdahale ederiz.” >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi.

Bakmadan Geçme