• Haberler
  • Genel
  • 'Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın tekrar seçilmesi için çalışacağız'

'Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın tekrar seçilmesi için çalışacağız'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi için çalışacaklarını açıkladı. Taytak, '28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçilmesi için çalışacağız ve başaracağız' dedi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanları, 14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimleri sonrası Afyonkarahisar'dan milletvekili seçilen Mehmet [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi için çalışacaklarını açıkladı. Taytak, “28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi için çalışacağız ve başaracağız” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanları, 14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimleri sonrası Afyonkarahisar’dan milletvekili seçilen Mehmet Taytak’a partide hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Taytak, iyi dilekleri ve ziyaretleri için MHP İlçe Başkanlarına teşekkür etti. 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için izlenecek yol haritasının belirlendiği ziyarette MHP Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Gürışık, seçim döneminde verdikleri destek nedeniyle ilçe başkanlarına teşekkür etti.
“TÜM İLÇELERDE OYUMUZ ARTTI”
MHP İlçe Başkanlarının ziyaretinde konuşan İl Başkanı Ahmet Kahveci, seçim döneminde yoğun bir çalışma süreci geçirdiklerini belirtti. Kahveci, “14 Mayıs seçimleri öncesi tüm ilçe başkanlarımız milletvekili adaylarımız ile birlikte kısa zamanda yoğun bir şekilde çalıştınız. Seçim sonuçlarına baktığımızda il genelinde tamamına yakın ilçelerimizde oylarımızı artırdık. Milletvekili aday arkadaşlarımın adına, il yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Bu seçimlerde en büyük kazancımız ise bize hainlik eden ve bizim barajı aşamayacağımızı söyleyen bizden ayrılan hainlerin gerimizde kalması olmuştur. Cumhurbaşkanlığı seçimini ise cumhur ittifakı olarak ikinci turda kazanacağımıza inanıyorum. 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde kendi bölgelerimizde seçimlerin kazanılması için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
“İKİ DÖNEMDİR
İYİ PARTİ BARAJI AŞAMIYOR”
Mehmet Taytak, ilçe başkanlarının ziyaretinde şunları kaydetti: “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimler öncesinde MHP’nin yüzde 5’de gösteriyorlardı. O dönemde Meral Akşener bazı illere gönderildi, oralarda esnaf geziyor gibi davrandılar ve onların oylarını yüzde 20’lere falan çıkarmışlardı. Onların oyu arttıkça, MHP’nin oyları düşüyor mantığı oluşturuldu. Her seçim öncesi MHP barajı aşamayacak diye bir algı oluştururlar. Cumhurbaşkanlığı başkanlık sistemi içerisinde barajın yüzde 7’ye indirilmesi ile ilgili, bu seferde ‘MHP barajı aşamayacağı için kendine göre ayarladı’ dediler. Allaha şükür iki dönemdir, MHP barajı aşıyor, iki dönemdir de İYİ Parti barajı aşamıyor.”
“CUMHURBAŞKANIMIZIN TEKRAR SEÇİLMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Taytak 28 Mayıs ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalışıp başarılı olacaklarını belirtti. Taytak şu ifadeleri kullandı: “Bizler sıradan bir siyasi partinin sıradan bir il başkanı, ilçe başkanı, milletvekili değiliz. Bizler kutlu bir davanın, Allah rızası için kurulmuş bir yapının içinde mücadele veren, şehidi olan, gazisi olan, mağduru olan, mahkûmu olan siyasi bir partinin içerisindeyiz. Sayın Genel Başkanımızın güzel bir sözü vardır, ‘Biz Allah’tan isteriz, verirse biz yaparız, vermezse verdiğine yardım ederiz.’ Şuanda Cumhur ittifakındaki beraberliğimizin, rahmeti ve bereketi ile çok önemli milli meseleleri çözdük. Biz şimdi 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesi için çalışacağız ve başaracağız.”

Bakmadan Geçme