• Haberler
  • Genel
  • Cumhurbaşkanımız en az bir dönem daha devam etmeli

Cumhurbaşkanımız en az bir dönem daha devam etmeli

Milliyetçi Hareket Partisi İlimiz Milletvekili Mehmet Taytak, Seçime Doğru Programında Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi ve Ertuğrul

Milliyetçi Hareket Partisi İlimiz Milletvekili Mehmet Taytak, Seçime Doğru Programında Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi ve Ertuğrul Sevim’in konuğu oldu. Tecrübeli siyasetçi Milletvekilliği döneminde neler yaptığını ve bundan sonra ki dönemde de neler yapacağını sıraladı.
Karahisar TV ev sahipliğinde Kocatepe Gazetesi, Türkeli Gazetesi, Odak Gazetesi ve Ana Haber Gazetesi yazarları Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı ağırladı. Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi ve Ertuğrul Sevim’in sorularına cevap veren Milletvekili Taytak ilk olarak milletvekilliği döneminde yaptıklarını sıraladı.
ÇOK CİDDİ EMEK VE HİZMETLERİMİZ OLDU
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve İlimiz Milletvekili Mehmet Taytak Seçime Doğru programında Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi ve Ertuğrul Sevim’in konuğu oldu. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlere kendi logosuyla gireceğini söyleyen MHP Milletvekili Mehmet Taytak, “ 2018 yılından itibaren Afyonkarahisar’ımızı şeref ile mecliste temsil ediyorum. Cumhur İttifakı sayesinde Allah’a şükürler olsun Afyonkarahisar’ımıza çok ciddi emek ve hizmetlerimiz oldu. Kişilerin şahsi meseleleri asker, polis, jandarma kurumlardaki mülakat dönemindeki Afyonkarahisarlarımızı geliştirilmesi ile ilgili emeklerimiz oldu. Bu özel çözümleri ekibimle kadromla bir miktarda Ankara’daki yıllar içerisindeki kazandığımız halimizle çok daha kolay yapabildik. Mesela bize vatandaş herhangi bir kardeşimle bana ulaştırıp bana bir not göndermişse, gönderilen vatandaşa tekrar döndük. Yapamayabiliriz ama bize gelen talebi mutlaka yerine ulaşmamız gerekmektedir” dedi.
EĞİTİMLE İLGİLİ ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK
MHP’li Belediyelerin istek ve taleplerini yerine getirdiğini Milli Eğitim ile ilgili önemli çalışmalara imza attıklarını dile getiren Milletvekili Mehmet Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisinin 17 belediyesi var. 15 tanesi belde, 2 tanesi ilçe belediyesi. Allah’a şükür olsun ki, Türkiye Belediyeler Birliği’nden, İller Bankası’ndan, Çevre Bakanlığından, Milliyetçi Hareket Partili diğer belediyelerden çok ciddi manada hizmet aldım. Bütün beldelerimizin Allah’a şükür olsun istek ve arzularını yerine getirdik. Meydanda ne söz vermişlerse yerine getirdiler, fazlasını yapmakla meşguller. Öbür taraftan Milli Eğitimle ilgili kısmında, Harbiş Semtinde, Gazi Mahallesi’nde Anaokulu kazandırdık. Dün de ihalesi yapıldı. Ve 24 derslik Anadolu Lisesini 2023 yatırım programı olmasını sağladık. Afyonkarahisar’a tarım sözünü aldım. Emir Murat Özdilek Meslek ve Teknik Anadolu Lisesine Termal bölgede Milli Emlak Genel Müdüründen her yer tavsiye ederek yeni okul yerine kazandırdım. Şimdi oradaki bildiğiniz Özdilek Okulu çocuklarınız İnşallah yeni yeri tahsil edildi orada yapılan ve Termal bölgede yapılan otelde eğitim görecekler. Bina eskiydi, bir ziyaretimiz sırasında fark ettim ve orada bu şekilde çözdük. İnşallah o da devreye girecek” dedi.
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/cumhurbaskanimiz-en-az-bir-donem-daha-devam-etmeli/
#mehmettaytak, #mhp, #afyon, #afyonkarahisar, #milletvekili, #adayadayı, #siyaset, #kocatepegazetesi, #sezerküçükkurt, #seçim, #seçimedoğru, #mehmetemingüzbey, #ertuğrulsevim, #ömermazi

Bakmadan Geçme