• Haberler
  • Genel
  • Cumhurbaşkanı ve Bakanlardan Afyonlu şehit ailesine yakın ilgi

Cumhurbaşkanı ve Bakanlardan Afyonlu şehit ailesine yakın ilgi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ramazan ayının başlangıcında ilk iftarını Dolmabahçe Sarayı'nda şehit aileleri ve gaziler ile birlikte yaptı. Başkan Erdoğan iftar yemeğinde Afyonkarahisarlı şehidimizin evlatlarına yakın ilgi gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehit aileleri ve gazilerle olan buluşmasına Afyonkarahnisarlı şehidimiz Şafak Evran'ın ailesi de katıldı. 16.06.2019 Tarihinde Şırnak’ta Şehit Olan Dinar Yıprak Köyü nüfusuna kayıtlı [&hellip]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ramazan ayının başlangıcında ilk iftarını Dolmabahçe Sarayı’nda şehit aileleri ve gaziler ile birlikte yaptı. Başkan Erdoğan iftar yemeğinde Afyonkarahisarlı şehidimizin evlatlarına yakın ilgi gösterdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehit aileleri ve gazilerle olan buluşmasına Afyonkarahnisarlı şehidimiz Şafak Evran’ın ailesi de katıldı. 16.06.2019 Tarihinde Şırnak’ta Şehit Olan Dinar Yıprak Köyü nüfusuna kayıtlı şehidimiz Şehit J. Tğm. Şafak Evran’ın kızı Ada Evran ve oğlu Uraz Evran ile Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yakından ilgilendi. Şehit Evran’ın çocukları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Aile Bakanı Derya Yanık ile de görüştüler.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme