• Haberler
  • Genel
  • “Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yarışıyoruz” – Kocatepe Gazetesi

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yarışıyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Özharputlu, 7 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yarışacaklarını söyledi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Özharputlu, MHP İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Özharputlu, partisinin 7 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yarışacağını kaydederek “Milliyetçi Hareket Partisi’nde hizmet yarışı var. İçimizdeki bu yarış Milliyetçi Hareket [&hellip]

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yarışıyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Özharputlu,
7 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yarışacaklarını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Özharputlu, MHP İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Özharputlu, partisinin 7 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yarışacağını kaydederek “Milliyetçi Hareket Partisi’nde hizmet yarışı var. İçimizdeki bu yarış Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyonkarahisar’daki siyasi başarısı için sadece bir araçtır. Bizim asıl yarışımız AKP ve Sayın Cumhurbaşkanımız’ladır” dedi.
“UÇURUMUN EŞİĞİNDEYİZ”
Ülkücü bir ailenin içinden geldiğini aktaran Özharputlu, “Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmak en büyük idealim olmuştur. Ülke olarak yüksek bir uçurumun eşiğindeyiz. Doğu ve Güneydoğu’daki durum hepimizin malumu. Peki İzmir’de terör yok mu? 20 Şubat’ta bölücü örgütün sloganlarına ve çadırlarına karşı çıkan genç kardeşimiz, kalleşçe katledilmedi mi? Tayyip Erdoğan’ın mitinglerinde evindeki masa örtüsünü sırıtarak kefen haline getirip kameralar karşısına çıkan AK Partili gençler nerededir? Kefen öyle giyilmez, böyle giyilir” ifadelerini kullandı.
1000 YIL DAHA
BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ
Özharputlu, Ülkücü Hareket’in vatan uğruna şehit düşmekten mutluluk duyacak fertleri barındırdığını hatırlatarak “Bu bayrak uğruna, 5 bin şehit verdik. Gözümüzü budaktan sakınmıyoruz. 50 bin gerekirse 50 bin şehit daha veririz. 1000 yıldır kesintisiz bu topraklarda yaşayan biziz. 1000 yıl daha bu topraklarda yaşayacağız” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme