• Haberler
  • Genel
  • Cumhur, Reisi'ni Kocatepe'ye bekliyor – Kocatepe Gazetesi

Cumhur, Reisi'ni Kocatepe'ye bekliyor – Kocatepe Gazetesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün Afyonkarahisar'a geliyor. Gül'ün Afyonkarahisar'ı ziyareti protokol üyeleri ve Afyonkarahisarlılar tarafından memnuniyetle ve heyecanla karşılanıyor. Şehir kamuoyunun en büyük arzusu ise, Cumhurbaşkanı Gül'ün, Zafer Haftası’nda Büyük Taarruz emrinin verildiği Kocatepe sırtlarını ziyaret etmesi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 'Cumhuriyet'in Kazanıldığı Topraklar' olarak nitelenen ve bu sıfatıyla gurur duyan Afyonkarahisar'a geliyor. Gül, Valilik, Belediye Başkanlığı, [&hellip]

Cumhur, Reisi’ni Kocatepe’ye bekliyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün Afyonkarahisar’a geliyor. Gül’ün Afyonkarahisar’ı ziyareti protokol üyeleri ve Afyonkarahisarlılar tarafından memnuniyetle ve heyecanla karşılanıyor. Şehir kamuoyunun en büyük arzusu ise, Cumhurbaşkanı Gül’ün, Zafer Haftası’nda Büyük Taarruz emrinin verildiği Kocatepe sırtlarını ziyaret etmesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ‘Cumhuriyet’in Kazanıldığı Topraklar’ olarak nitelenen ve bu sıfatıyla gurur duyan Afyonkarahisar’a geliyor. Gül, Valilik, Belediye Başkanlığı, Üniversite, Garnizon Komutanlığı’nı ziyaret edecek. Gül’ün 5 Eylül 2012’de patlama meydana gelen Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nı ve İscehisar’da bir mermer makinesi fabrikasını da ziyaret etmesi bekleniyor.
BAŞKOMUTAN GÜL
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, kenti ziyaret etmesi, kamuoyunda memnuniyetle karşılandı. Devlet büyüklerinin Afyonkarahisar’ı ziyaretinin, şehre önemli değerler katacağı belirtilirken, şehir kamuoyu, Cumhurbaşkanı Gül’ün aynı zamanda Başkomutan olduğuna dikkat çekiyor. Bu çerçevede en büyük temenni ise, Cumhurbaşkanı Gül’ün, Büyük Taarruz emrinin verildiği, istiklâlimizin perçinlendiği Kocatepe’yi ziyaret etmesi.
UMUYORUZ, ÖZLÜYORUZ, İSTİYORUZ
27 Ağustos 1972’de Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay, Başbakan Ferit Melen, Genelkurmay Başkanı Faruk Gürler, Meclis Başkanı Tekin Arıburnu, Kuvvet Komutanları bir arada Zafer Haftası kutlamalarına katılmışlardı. Cumhuriyetin Kazanıldığı Topraklar’da bir daha hiçbir Cumhurbaşkanı, Başbakan, Genelkurmay Başkanı törenlere birlikte iştirak etmedi. Kocatepe’ye çıkmadı. Oysa hepsi de en az Büyük Zafer kadar eşsiz olan Çanakkale, Sakarya, İnönü, Sarıkamış hep devlet erkanının ağırlığını üzerinde hissetti. Şimdi “Anadolu’nun kilidi” Afyonkarahisar da yüce devlet erkanından aynı ilgiyi bekliyor. Bıkmadan, usanmadan, gücenmeden, umutla… (Kocatepe)

Bakmadan Geçme