'Cumhur ittifakıyla ne istiyorsak alıyoruz'

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram ve il yönetimi, Şuhut ilçesini, Dinar ilçesine bağlı Tatarlı ve Sinanpaşa İlçesine bağlı Kırka beldelerini ziyaret ederek belediye başkan adaylarına destek istediler.MHP heyeti ilk olarak Şuhut ilçesine ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı başta Milletvekili Mehmet Taytak olmak [&hellip]

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram ve il yönetimi, Şuhut ilçesini, Dinar ilçesine bağlı Tatarlı ve Sinanpaşa İlçesine bağlı Kırka beldelerini ziyaret ederek belediye başkan adaylarına destek istediler.
MHP heyeti ilk olarak Şuhut ilçesine ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı başta Milletvekili Mehmet Taytak olmak üzere il teşkilatına teşekkür eden MHP Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Yıldız, 31 Mart akşamı Şuhut ilçesinde 3 hilali dalgalandıracaklarını söyledi.
“ŞUHUT’TA BU İŞ TAMAM”
Şuhut ilçesinde esnaf ve vatandaşların talep ve isteklerini de dinleyen Milletvekili Taytak, Şuhut meydanında ilçe halkına seslenerek, “Bugün Şuhut ilçemizde esnafımızı dolaştık, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Sağolsunlar hemşehrilerimiz kapılarını açtılar, gönüllerini açtılar ve dediler ki ‘Şuhut’ta inşallah bu iş tamam’ dediler. Bende bunu sizlerin gözlerinde görüyorum. Ve diyorum ki siz bu işi bitirmişsiniz.” dedi. Şuhut ilçesinden sonra Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesini ziyaret eden Milletvekili Mehmet Taytak belde de bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Belediye Başkan Adayları Bayram Kartal’a oy istedi.  MHP heyetinin son durağı Sinanpaşa İlçesine bağlı Kırka beldesi oldu. Kırka meydanında belde halkına seslenen MHP Kırka Belediye Başkan Adayı Bekir Uykan, 31 Mart tarihinde Kırka’da seçimlerini kazanarak MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceklerini söyledi.
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Milletvekili Mehmet Taytak’ın da destekleriyle belediye başkan adaylarının vermiş olduğu projelerin arkasında olduklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme