Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cumhur ittifakının adayı Erdoğan”

“Cumhur ittifakının adayı Erdoğan”

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, 2023 yılı Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacağını söyledi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ağustos ayında 17 ilçe de ilçe kongrelerinin tamamladıklarını kaydetti.
“SIRADA MERKEZ İLÇENİN
KONGRESİ VAR”
İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanlığı kongresinin önümüzdeki haftalarda yapılacağını kaydederek, “Türk’ün zafer ayı olan Ağustos ayında 17 ilçe de kongrelerimizi tamamladık. 26 Ağustos’ta Şuhut İlçesi(nde başlayan kongrelerimiz 29 Ağustos da sone erdi. Şimdiye kadar görev yapan ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz. Yeni seçilen ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine başarılar diliyoruz. Yakın bir zamdan Merkez İlçe Başkanlığı kongremizi yaptıktan sonra il kongremizi gerçekleştireceğiz.”dedi.
“CUMHUR İTTİFAKININ
ADAYI ERDOĞAN”
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin açıklamasında yer verdiği şekilde Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin 2023 yılının Haziran ayında olmak üzere zamanında yapılacağını belirten Kocacan, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’nin gelecek ümidi, sosyal, siyasal ve ekonomik güvencesi, stratejik gücüdür. Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin dediği gibi ‘Hiç kimse boş hayale kapılmamalıdır.’ 2023 yılında yapılacak olan seçimler zamanında yapılacaktır. Cumhur İttifakı geceyi gündüze katarak devletine, milletine, geleceğin parlak nesillerine huzurlu, istikrarlı, iç ve dış sorunlarını en aza indirmiş, refaha ve gelişmişliğe ulaşmış bir ülke kazandırmanın heyecan ve hedefindedir. Bunu da istiklal için birlik, istikbal için dirlik anlayışıyla hayata geçirecektir. Cumhur İttifakı’nın 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayı bellidir, o isim de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. MHP bu amaç doğrultusunda sonuna kadar çalışacak, milletimizin tertemiz iradesinden ilhamını alarak gereğini şimdiden tam ve eksiksiz şekilde ifa edecektir.” ifadelerini kullandı.
“TÜRKİYE SÖZÜ DİNLENİLEN
ÜLKE KONUMUNDA”
Türkiye’nin içeride ve dışarıda önemli mücadeleler verdiğinin altını çizen Kocacan sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye bugün pandemi ile savaşırken diğer tarafta Suriye’de, Kuzey Irak’ta, Mavi Vatan diye ifade ettiğimiz Akdeniz’de ve Karadeniz’de ciddi manada bir mücadele içindedir. Şuan Türkiye sözü dinlenen bir ülke konumundadır. Hem masada hem de sahada istediğini alan bir ülkeyiz.”
>> Kocatepe Haber Merkezi