• Haberler
  • Siyaset
  • Cumhur İttifakından Dinar ve Evciler'de gövde gösterisi: 'Dinar'a Cumhur İttifakının mührünü basacağız'

Cumhur İttifakından Dinar ve Evciler'de gövde gösterisi: 'Dinar'a Cumhur İttifakının mührünü basacağız'

  AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakından AK Parti Dinar Belediye Başkan Adayı gösterilen Nihat Sarı'nın seçim bürosu açılışında AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve MHP Milletvekili Mehmet Taytak seçmene hitap etti.'MÜCADELE KOL KOLA YAPILACAK'Cumhur İttifakının Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı'nın seçim bürosu Dinar ilçesinde dün düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan [&hellip]

AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakından AK Parti Dinar Belediye Başkan Adayı gösterilen Nihat Sarı’nın seçim bürosu açılışında AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve MHP Milletvekili Mehmet Taytak seçmene hitap etti.
“MÜCADELE KOL KOLA YAPILACAK”
Cumhur İttifakının Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı’nın seçim bürosu Dinar ilçesinde dün düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Cumhur İttifakını AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile kol kola girerek “Söz konusu olan vatansa gerisi teferruattır” diyerek başlattıklarını vurguladı. Bu ittifakı Dinar’da oluşturmaktan onur duyduklarını belirten Yurdunuseven, “Dinar’da seçmenlerimizin desteğiyle yine kol kola girerek ilçede İttifak Belediyeciliğini insanımıza gösterip inşallah Dinar’a hizmeti getireceğiz. 17-25 Aralık sürecinde demokrasi savunuldu diyenler var. Benim bayrağımı yakan kimse kusura bakmasın demokrasiyi savunamaz. İnşallah biz Başkomutanımız Cumhurbaşkanımızın önderliğinde son terörist imha edilinceye kadar bu mücadeleyi birlikte kol kola yapacağız. Bize diz çöktüremeyecekler, başaramayacaklar. İnşallah bunu Dinar’dan haykırarak tüm Türkiye’ye göstereceğiz” dedi.
“SONUNA KADAR
SARI’NIN ARKASINDAYIZ”
AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya memleketi Dinar’da Cumhur İttifakının adayı Nihat Sarı’nın seçim bürosu açılışında konuştu. “Sonuna kadar Nihat Sarı’nın arkasındayız hep beraber” diyen Özkaya, “Dinar’ı bir başka Dinar yapacağız. İlk bir yıl Suçıkan’dan başlayıp o yeşil alanı yemyeşil bir Millet Bahçesi yapacağız. Bunları hanımlarımız için yapacağız. İlk bir yıl içerisinde Pazaryerini yapacağız. Menderes’e en hızlı şekilde projesi ile başlayacağız. TOKİ tarafından mutlaka Sağlık Ocağı, Anaokulu ve Pazarı yapacağız. Galericiler Sitesini ve Zahireciler Pazarını yukarıya taşıyacağız. Artık ilçenin alt yapısı iflas etti. Belediye Başkanımız alt yapıyı derhal elden geçirecek. Menderes’in çıktığı bir yerde su sorunu olur mu? Bu Belediye bize su içermiyor öyle mi? Bu derhal ve hemhal yapılacak. 24 saat hiçbir evde su kesintisi olmayacak. Belediye Başkanımız bunların hepsini yapacak” diye konuştu. Özkaya’nın ardından MHP Milletvekili Mehmet Taytak’da seçmene hitap ederek Sarı’ya destek istedi.
“31MART’TA CUMHUR İTTİFAKI
EN AZ YÜZDE 60’I BULMALI”
Cumhur İttifakının seçim çalışmaları doğrultusunda AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan’dan oluşan heyet Evciler AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Dedesavaş’ın seçim bürosu açılış törenine katıldı.
Açılış töreninde konuşan Taytak Türkiye üzerinde yıllardır oynanan oyunlar olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Önce beka mı Belediye mi diye düşündük? Önce beka dedik. Aynı şeyi Sayın Cumhurbaşkanımız her fırsatta aday tanıtım toplantılarında da sıkça dillendirmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız Cumhur İttifakının MHP’den gösterdiği adaylara ‘Bizim adayımız’ diyerek destek istemektedir. Aynı şeyi biz burada yani Evciler ilçemizde de ifade ediyoruz. AK Parti’nin adayı bizim adayımızdır. Bu birlikteliği bozdurmayıp, Zillet İttifakına müsaade ettirmeyeceğiz. Gerçekten sıradan bir Belediye Başkanlığı seçimi yaşamıyoruz. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı en az yüzde 60 oy oranını bulsunda Belediye hangimizde olursa olsun. Belediye kimde olursa olsun. Ama Zillet İttifakına müsaade etmeyelim. Bunu Dinar’da, Dazkırı’da, Evciler’de ve Sinanpaşa’da da yapacağız. Aynı anlayışla bu kardeşliği, bu gönül muhabbetini bozmadan kötülere fırsat vermeden, fitneye müsaade etmeyeceğiz.”
>> Burak AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme