'Cumhur ittifakı ruhuyla hizmet ediyoruz'

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, 'Cumhur İttifakı ruhuyla' hizmet ettiklerini vurguladı. Çakmak, Afyonkarahisar Belediyesi katkılarıyla yapılan sıcak asfalt çalışması için belde halkı adına Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e teşekkür etti   Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, belde girişinin sıcak asfaltlama çalışmasının Afyonkarahisar Belediyesi desteğiyle tamamlandığını söyledi. Mehmet Zeybek ve Abdullah [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, “Cumhur İttifakı ruhuyla” hizmet ettiklerini vurguladı.
Çakmak, Afyonkarahisar Belediyesi katkılarıyla yapılan sıcak asfalt çalışması için belde halkı adına Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti

Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, belde girişinin sıcak asfaltlama çalışmasının Afyonkarahisar Belediyesi desteğiyle tamamlandığını söyledi.
Mehmet Zeybek ve Abdullah Çakmak sıcak asfaltlama çalışmalarını yerinde birlikte inceledi. Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, “Cumhur İttifakı ruhu” ile beldeye hizmet ettiklerinin altını çizerek katkıları nedeniyle Mehmet Zeybek’e belde halkı adına teşekkür etti. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’de Cumhur İttifakı ruhu ile Nuribey’e güzel hizmetler yapmaya devam edeceklerini vurguladı. Zeybek, “Afyonkarahisar Belediyesi olarak güzel ilimizin tamamına hizmet götürüyoruz. Nuribey Belde Belediye Başkanımız Abdullah Çakmak ile birlikte beldemizin yollarında devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Yapmış olduğumuz yol ile beldemizin caddelerini yenilemiş olacağız. Cumhur İttifakı ruhu ile Nuribey’e güzel hizmetler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakı, aziz milletimizin umut nişanesi, birlik ve kardeşlik kaynağıdır. Bizim davamız; çıkara değil, tertemiz milli hedeflere bağlı ve millete hizmet aşkına dayalıdır. Kıymetli başkanımıza misafirperverliği sebebiyle teşekkür ederim.” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme