'Cumhur İttifakı hakkı bekayı haykırıyor'

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Cumhur İttifakının hakkı, bekayı haykırdığını söyledi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz hafta sonu Çay, Şuhut, Dinar ve Sandıklı ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla, esnafla bir araya geldi. İlk olarak Çay ilçesini ziyaret eden MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Çay İlçe Başkanı Ali Erol ve yönetimi [&hellip]

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Cumhur İttifakının hakkı, bekayı haykırdığını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz hafta sonu Çay, Şuhut, Dinar ve Sandıklı ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla, esnafla bir araya geldi.
İlk olarak Çay ilçesini ziyaret eden MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Çay İlçe Başkanı Ali Erol ve yönetimi ile bir araya geldi. Taytak daha sonra Şuhut ilçesine geçerek, MHP Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek ve yönetimi, İl Genel Meclis Üyesi Ali Altan, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Avcı ve Said Örenkaya ile birlikte ilçe esnafını ziyaret etti.
“ÜLKÜ OCAKLARI MİLLET SEVDASININ YÜKSELEN ANITIDIR”
Mehmet Taytak, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Belediye Meclis Üyeleri Mürsel Aygün, Abdullah Yıldız, Erkan Kırtas, MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve yönetimi kurulu üyeleriyle görüştü. Taytak, Dinar Ülkü Ocakları ilçe teşkilatı üyelerini de ziyaret ederek Dinar Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ertuğrul Çetin ve ülkücülerle bir araya geldi. Taytak, “Ülkü Ocakları; aklın, ahlakın, adanmışlığın, anıt gibi yükselen millet ve vatan sevdasının ufuk ötesini görebilen, zamanlar üstüne çıkabilen iman kaynağıdır.” dedi. MHP Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Asım Akın, Halil Özdemir ve Kızılören İl Genel Meclis Üyesi Hasan Ulusoy’la birlikte çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
“CUMHUR İTTİFAKI BEKAYI HAYKIRIYOR”
İlçe ziyaretlerini değerlendiren Taytak şu ifadeleri kullandı: “2023 yılında yapılacak olan seçimler son derece önemlidir. Cumhur İttifakı ruhu ile Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Zillette; Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün ilkelerini silmekle uğraşmakta, Karamollaoğlu, Erbakan Hoca’dan ayrı kulvarda, Babacan ve Davutoğlu, Erdoğan’a ihanetin yollarını aramakta, Akşener ayrışık mazisi ile ihanet girdaplarında; Cumhur ittifakı Hakkı, bekayı haykırmaktadır.” >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme