Cumhur İttifakı Birlik, Beraberlik İçinde

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci'yi ziyaret etti

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin,  Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci'yi ziyaret etti. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Ziyarette Afyonkarahisar’ımız için şu anda yapılan ve önümüzde ki süreçte yapılacak çalışmalar ele alındı. Cumhur İttifakı’mızın gücü ile birlik ve beraberlik içerisinde her zaman hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ev sahipliği dolayısıyla kendilerine teşekkür ederiz” denildi. 

“ŞEHRİMİZİN YARARINA ADIMLAR ATACAĞIZ”

MHP İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada da “Afyonkarahisar’ın güncel meseleleri ve ilimizin geleceğine dair önemli konular üzerinde verimli bir fikir alışverişi gerçekleştirildi. Cumhur İttifakı ruhu içinde şehrimizin yararına olan her adımı atmak için kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu nazik ziyaretinden dolayı Av. Turgay Şahin'e teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme