• Haberler
  • Genel
  • 'Cumhur İttifakı 2023 yılı seçimine kilitlendi'

'Cumhur İttifakı 2023 yılı seçimine kilitlendi'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 2023 yılında Cumhur İttifakı ruhuyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığındaki TBMM’de sayısı 250'yi bulan milletvekili ile temsil edilmek istediklerini söyledi   Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Afyonkarahisar Şubesi’nce “Yesinin Ruhu ve Maturidilik” isimli programa düzenlendi. Ülkü Ocakları Genel Merkez Sanatçısı Kaya Kuzucu’nun sunduğu programa [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 2023 yılında Cumhur İttifakı ruhuyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığındaki TBMM’de sayısı 250’yi bulan milletvekili ile temsil edilmek istediklerini söyledi

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Afyonkarahisar Şubesi’nce “Yesinin Ruhu ve Maturidilik” isimli programa düzenlendi. Ülkü Ocakları Genel Merkez Sanatçısı Kaya Kuzucu’nun sunduğu programa; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve çok sayıda partili katıldı.
“AK SAÇLILARLA 52 YILDIR OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ”
MHP Milletvekili Mehmet Taytak program açılışında yaptığı konuşmada, dava arkadaşlarıyla 52 yıldır omuz omuza yürüdüklerini söyledi. Taytak, “52 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi olarak ak saçlıları ile bütün kardeşlerimiz ile omuz omuza yürüyoruz. Yolumuz Allah yolu, İla’yi Kelimetullah yoludur. Sosyal mahiyeti çok yüksek bir siyasi anlayışın insanlarıyız. Bu sebeple üzerimizdeki yükün ne olduğunu, sorumluluğumuzun ne olduğunu bilerek anlamak zorundayız. 2023 yılında Cumhur İttifakı ruhu içerisinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin başkanlığındaki mecliste de inşallah 250’ye kadar milletvekili ile temsil edilelim. MHP’liler her zaman bu ülkenin sigortası olmuştur.” dedi.
TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Ahmet Yesevi Hazretlerini anlayışı ile yaşamak gerektiğini vurguladı. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, ülkücülerin Ahmet Yesevi Hazretlerinin yolunda ilerlediklerini ifade etti. TÜRKAV Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Nal, vakfın önemli çalışma ve hizmetlere imza attığının altını çizdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme