• Haberler
  • Genel
  • Cumhur Erdoğan’da karar kıldı – Kocatepe Gazetesi

Cumhur Erdoğan’da karar kıldı – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi partinin kurulduğu il olan Afyon’da sevinçle karşılandı. Seçim sonucu itibariyle gururlu olduklarını söyleyen partililer ve teşkilat yöneticileri kazananın Türkiye olduğunu, cumhurun Erdoğan’da karar kıldığını belirttiler Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda 12. Cumhurbaşkanlığı seçimleri heyecanla izlendi. AK Partililer Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan [&hellip]

Cumhur Erdoğan'da karar kıldı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi partinin
kurulduğu il olan Afyon’da sevinçle karşılandı. Seçim sonucu itibariyle gururlu olduklarını söyleyen partililer ve teşkilat yöneticileri kazananın Türkiye olduğunu, cumhurun Erdoğan’da karar kıldığını belirttiler

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda 12. Cumhurbaşkanlığı seçimleri heyecanla izlendi. AK Partililer Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden duydukları mutluluk ve heyecanı paylaştılar.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye tarihinde ilk defa halkın Cumhurbaşkanını seçtiğini belirtti. 12. Cumhurbaşkanlığı seçiminde herşeyin beklenilen şekilde gerçekleştiğini söyleyen Çoban; “Partimizin adayı Recep Tayyip Erdoğan ilk turda yüzde 50 oranı geçerek Cumhurbaşkanı seçildi. Afyon’da da biz yüzde 60 oy oranını geçeceğimizi ifade ettik. Afyon’da beklenilen gerçekleşti. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarının basiret ve ferasetlerini canı gönülden kutluyorum. Aslında kazanan Recep Tayyip Erdoğan değil Türkiye Cumhuriyetidir.” dedi.
AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları doğrultusunda “Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Afyon.” ifadesini kullandı. Yurdunuseven, hem Türkiye genelinin hem de Afyonkarahisar’ın seçim sonucu itibariyle “Yeni Türkiye’yi” tercih ettiklerini sözlerine ekledi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, seçim sonucu itibariyle tüm Türkiye’nin tarihi bir ana şahit olduğunu kaydetti. Eser, oy veren seçmenlerin yanı sıra teşkilat mensuplarının sandıkların başında durarak güzel bir sonuç aldıklarını ifade etti.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, seçim sonuçlarının kendilerinin gururlandırdığını Afyonkarahisar’ın yüzlerini kara çıkartmadığını belirtti. Ertürk, çok önemli olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihleri nedeniyle Afyonlulara teşekkür ederken, genel seçimlerde de aynı başarıyı yakalamak niyetinde olduklarını kaydetti.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme