• Haberler
  • Genel
  • Cumhur, başkanını seçti – Kocatepe Gazetesi

Cumhur, başkanını seçti – Kocatepe Gazetesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması, Afyonkarahisar’da coşkulu bir şekilde kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan kutlamada konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk yaşandığını söyledi AK Parti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama yaptı. Kutlama öncesinde meşalelerle yürüyen AK Partililer, Bankalar Caddesi istikametinden alana girdi. MUTLU [&hellip]

Cumhur, başkanını seçti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması, Afyonkarahisar’da coşkulu bir şekilde kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan kutlamada konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk yaşandığını söyledi

AK Parti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama yaptı. Kutlama öncesinde meşalelerle yürüyen AK Partililer, Bankalar Caddesi istikametinden alana girdi.
MUTLU BİR İLK
Başbakan Erdoğan için yapılan kutlamada konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde mutlu bir ilk yaşanıyor. Bu ilki Türkiye’ye, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde sizler yaşattınız. 81 ilde bu muhteşem tarihi ortaya koyan çok kıymetli arkadaşlarımızı ve Afyonluları sevgiyle anıyorum” dedi.
KİMSEYİ İNCİTMEYELİM
Çoban, konuşmasında şu vurguyu yaptı: “Bize yakışan, bize oy vermeyenleri dahi, aleyhimizde olanları dahi incitmemek. Onların onurunu da korumaktır. Onun için hiçbir siyasi partiyi, hiçbir adayı hafife alacak şeyler söylemeyelim. Sadece ve sadece Cumhurbaşkanımızı analım. O’nun için sloganları atalım. Bizim değil onların zaferi olsaydı, Türkiye’de yer yerinden oynardı, kırılmadık cam kalmazdı, taşlanmadık araba kalmazdı” diye konuştu.
HALKIN BAŞARISI
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven de “Bu zaferin kazanılması tamamen halkın başarısıdır. Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı hepimize hayırlı olsun inşallah” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme