Çukur mağdur etti – Kocatepe Gazetesi

Ali Çetinkaya Bulvarı üzerinde oluşan çukurlar pek çok Afyonkarahisarlı'nın zarar görmesine neden oldu. Şehrin en işlek ve yeni yapılan caddesindeki asfalt arızası nedeniyle araçları zarar gören vatandaşlar Afyonkarahisar Belediyesi'ne tepki gösterdiler.Geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan yağmur yağışının ardından Ali Çetinkaya Kavşağı'nı Maliye kavşağına bağlayan noktada, Tapu Sicil Müdürlüğü önündeki yolda çukurlar oluştu. Gece karanlığında bu noktadan [&hellip]

Ali Çetinkaya Bulvarı üzerinde oluşan çukurlar pek çok Afyonkarahisarlı’nın zarar görmesine neden oldu. Şehrin en işlek ve yeni yapılan caddesindeki asfalt arızası nedeniyle araçları zarar gören vatandaşlar Afyonkarahisar Belediyesi’ne tepki gösterdiler.
Geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan yağmur yağışının ardından Ali Çetinkaya Kavşağı’nı Maliye kavşağına bağlayan noktada, Tapu Sicil Müdürlüğü önündeki yolda çukurlar oluştu. Gece karanlığında bu noktadan geçiş yapan bir çok aracın hızla çukura düşmeleri nedeniyle lastikleri patladı. Yaklaşık 17-18 aracın çukur nedeniyle zarar gördüğüne işaret eden vatandaşlar, “Gecenin bir yarısında aracımızın zarar gördüğüne mi üzelelim, çektiğimiz emeğe mi yanalım bilemedik. Hepimiz mağdur olduk. Zabıt tutulması için polis ekiplerine haber verdik ama onlar da haklı olarak konunun kendileri ile ilgisi olmadığını belirterek işlem yapamadılar. 17-18 aracın lastikleri yarıldı. Bu zararın hesabını kimden soracağız. Bu mağduriyetin sorumlusu kim, Milli servete de vatandaşa da yazık değil mi?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Geçtiğimiz aylarda Maliye Kavşağı ile birlikte bu yollarda asfalt çalışması yapıldığına dikkat çeken vatandaşlar Afyonkarahisar Belediyesi’nin yollarla ilgili sıkıntılara köklü çözüm üretememesinden dert yandılar.

Bakmadan Geçme