Çözüm Kur’anın rehberliği ve sünnette

Mesut Hızarcı “Asrın Problemlerine Çözümler” başlıklı konuşmasında asrın problemlerinin çözümünde temel etkenin Kur’an-ı Kerim rehberliğinde ehli sünnet itikadın da saklı olduğunu söyledi Ensar Vakfı’nın Ramazan’da İkindi Sohbelerinin 24. konuşmacısı Hayrat Vakfı’ndan Mesut Hızarcı “Asrın Problemlerine Çözümler” başlıklı sunum gerçekleştirdi. Sunum öncesi Süleyman Bircan tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.Hayrat Vakfı’ndan Mesut Hızarcı, Ensar Vakfı yönetim kurulu [&hellip]

Çözüm Kur'anın rehberliği ve sünnette

Mesut Hızarcı “Asrın Problemlerine Çözümler”
başlıklı konuşmasında asrın problemlerinin
çözümünde temel etkenin Kur’an-ı Kerim rehberliğinde ehli sünnet itikadın da saklı olduğunu söyledi

Ensar Vakfı’nın Ramazan’da İkindi Sohbelerinin 24. konuşmacısı Hayrat Vakfı’ndan Mesut Hızarcı “Asrın Problemlerine Çözümler” başlıklı sunum gerçekleştirdi. Sunum öncesi Süleyman Bircan tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.
Hayrat Vakfı’ndan Mesut Hızarcı, Ensar Vakfı yönetim kurulu üyelerine Ramazan’da İkindi Sohbet programı gibi önemli bir hizmet nedeniyle Yönetim Kurulu Şube Başkanı İbrahim Durgut’un şahsında teşekkür etti. “Asrın Problemlerine Çözümler” başlığının içinde bu problemlere çözüm teklifleri olduğunu söyleyen Hızarcı şöyle konuştu: “Peygamberlerin ümmettiklerini korkuttukları, Sevgili Peygamberimizin (SAV) hadisleri ile bu zamanın dehşetine karşı bizleri uyardığı bir zaman dilimi içerisinde bulunuyoruz. Problemler, sıkıntılar çok. Bu sıkıntılar yelpazesinde mevzuyu biraz daha daraltarak en büyük problemlerden birisi olan şuurlu, sırtını maziye dayayarak, gözü ufukta, ümmetin hasretle beklediği nesli yetiştirme noktasında hasbihal etmek istiyorum. Problemlerinin çözümünde temel etken Kur’an-ı Kerim rehberliğinde ehli sünnet itikadın da saklıdır.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme