“Çözüm bulamıyorsanız bize kadar gelin”

Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Koyun, Dinar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, merkez ve ilçelerin köy, kasaba ve mahalle muhtarlarını Valilik Toplantı salonunda kabul eden Vali Tutulmaz, muhtarların istek, talep ve önerilerini dinleyerek bilgi alışverişinde bulundu.Ziyarete gelen muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Vali Tutulmaz muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada “Hepimiz kamu hizmetini yürütmek üzere bu görevleri yerine [&hellip]

Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Koyun, Dinar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, merkez ve ilçelerin köy, kasaba ve mahalle muhtarlarını Valilik Toplantı salonunda kabul eden Vali Tutulmaz, muhtarların istek, talep ve önerilerini dinleyerek bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyarete gelen muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Vali Tutulmaz muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada; “Hepimiz kamu hizmetini yürütmek üzere bu görevleri yerine getiriyoruz. Bizim sorumluluk alanlarımız ayrı, sizlerin sorumluluk alanları ayrıdır. Ancak sizin ve bizim sorumluluk alanlarımız zaman zaman çakışıyor ve üst üstte geliyor. Bizi görevlendiren iradenin, sizleri seçen halkın, bizlerden bir tek isteği var ve o da bize iyi hizmet edin diyorlar. Bu hizmetler yapılırken öncelikle köylerimizin, beldelerimizin ve mahallelerimizin çıkarlarını ön planda tutmanız, daha sonrada ülkemizin genel çıkarlarını ön planda tutarak çalışmanız ve çalışmamız gerekiyor. Tüm bunları yaparken kamu ile yakın ilişki içerisinde olmanız gerekiyor. Sorunları öncelikle bağlı olduğunuz Kaymakamlıklarımız ve belediyelerinizle ve diğer kurumlarla paylaşmanız ve tüm kurumlarla işbirliği yapmanız gerekiyor. Eğer orada çözüm bulamıyorsanız, buraya gelip ilgili müdürlükler ile orada da çözemiyorsanız bize kadar gelmeniz lazım. Biz hepimiz hizmet için buradayız, emeğimizi, mesaimizi, gayretimizi bu doğrultuda harcamamız lazımdır. Bunları yaparken hep bir empati yapmamız gerektiğini söylüyorum” dedi.

Bakmadan Geçme