Coşkun Et, OSB'ye yatırım yapıyor

Organize Sanayi Bölgesi, yeni bir yatırım kazanıyor. Coşkun Et A.Ş., 15 milyon liralık et entegre tesisi kuruyor Coşkun Et A.Ş., Afyonkarahisar'da büyük bir yatırıma imza atıyor. Organize Sanayi Bölgesi'nde 'kapasite geliştirme' düzenlemesi ile birlikte şirket, 15 milyon liralık yatırım yapacak. 18 bin 730 metrekarelik alanı kaplayacak yatırımın hayata geçmesinin ardından günlük üretim de artacak. YILDA [&hellip]

Coşkun Et, OSB’ye yatırım yapıyor

Organize Sanayi Bölgesi, yeni bir yatırım kazanıyor. Coşkun Et A.Ş., 15 milyon liralık et entegre tesisi kuruyor

Coşkun Et A.Ş., Afyonkarahisar’da büyük bir yatırıma imza atıyor. Organize Sanayi Bölgesi’nde “kapasite geliştirme” düzenlemesi ile birlikte şirket, 15 milyon liralık yatırım yapacak. 18 bin 730 metrekarelik alanı kaplayacak yatırımın hayata geçmesinin ardından günlük üretim de artacak.
YILDA 75 BİN BÜYÜKBAŞ
Coşkun Et Entegre Tesisleri’nin inşasının bitiminden sonra günde 250 adet büyükbaş, 400 adet küçükbaş hayvan kesilecek. Yılda 75 bin büyükbaş, 120 bin küçükbaş hayvan kesilmesi hedeflenen tesislerdeki donatılar da modern olacak.
HİJYENE ÖNEM VERİLECEK
Organize Sanayi Bölgesi’ni hareketlendirmesi beklenen yatırımda kesim salonundaki hijyen üzerinde duruluyor. Kesim salonunda Kesim salonunda büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için tazyikli, sıhhi ve hijyenik su bulundurulacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme