• Haberler
  • Genel
  • Çorumlu işadamı personelin tatili için Afyonkarahisar’ı seçti

Çorumlu işadamı personelin tatili için Afyonkarahisar’ı seçti

Çorum İline bağlı Sungurlu ilçesinden olan işadamı Muhsin Özkoçak Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti Şirketinde çalışan elemanlarını hem tatil, hem de eğitim amacıyla Afyonkarahisar'a getiren, Ankara'da ANKAMAR şirketinin sahibi olan Muhsin Özkoçak hemşerisi Vali İrfan Balkanlıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun nazik karşılaması ve yakından ilgilenmesi karşısında Balkanlıoğlu'na teşekkür eden Özkoçak, “Sayın Valimizi hemşerimiz [&hellip]

Çorumlu işadamı personelin tatili için Afyonkarahisar'ı seçti

Çorum İline bağlı Sungurlu ilçesinden olan işadamı Muhsin Özkoçak Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti

Şirketinde çalışan elemanlarını hem tatil, hem de eğitim amacıyla Afyonkarahisar’a getiren, Ankara’da ANKAMAR şirketinin sahibi olan Muhsin Özkoçak hemşerisi Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun nazik karşılaması ve yakından ilgilenmesi karşısında Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Özkoçak, “Sayın Valimizi hemşerimiz olması sebebiyle yakından takip ediyoruz. Kendisinin başarılı çalışmaları bizleri gururlandırıyor. Afyonkarahisar’ı Sayın Valimiz sayesinde öğrendik. Daha önceleri çevresinden geçtiğimiz Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik mekanlarını, doğal ve termal güzelliklerini Sayın Valimiz vasıtasıyla tanımış olduk. Afyonkarahisar’a gelmekten ve Sayın Valimizi görmekten çok mutluyum. Valiliğe gelip de Sayın Valimizi görememe ihtimalinin de olacağını biliyordum. Ama Sayın Valimiz yoğun mesailerinden bize de vakit ayırdı, bu asil davranışından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah başarılarını devam ettirsin, yolunu açık eylesin” dedi.
Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Vali Balkanlıoğlu ise, “Sayın Özkoçak’ın övgü dolu sözleri için kendisine teşekkür ediyorum. Bizlerin kapısı herkese açık, ama hemşerilerimizin bize ziyarette bulunması ve bizlerin takipçisi olmaları bizleri gerçekten daha mutlu ediyor. Bu anlamda kendilerine çok teşekkür ederim. Ayrıca Muhsin Özkoçak sürekli çalışanlarının moral ve motivasyonlarını artırmak için bu ve bunun gibi geziler düzenliyor. Hatta bir keresinde çalışanlarını Umre’ye götürmüştür. Herkese örnek olacak bu davranışı için kendisini kutluyorum. Ayrıca bu gezilerinde termalin başkenti olan Afyonkarahisar’ı tercih ettikleri içinde kendisine ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme