• Haberler
  • Spor
  • Çorbalar bardaktan toplar Afyonlu Kartallar'dan

Çorbalar bardaktan toplar Afyonlu Kartallar'dan

27 Ağustos İlkokulu'nda okuyan 99 öğrenciye Okul Müdürü Alişan Akgün ve Afyon Beşiktaşlılar Derneği ile Afyon Beşiktaş Spor Okulları Başkanı İhsan Beşer önceliğinde 99 adet top dağıtımı gerçekleştirildi.Okul Müdürü Alişan Akgün'ün bizzat yürüttüğü 'Bardakta Çorba' projesi kapsamında 27 Ağustos İlkokulu öğrencilerinin tümüne top dağıtımı yapıldı. Okulun spor salonunda gerçekleştirilen programa Sinanpaşa Kaymakamı Anıl Adıgüzel, Sinanpaşa [&hellip]

27 Ağustos İlkokulu’nda okuyan 99 öğrenciye Okul Müdürü Alişan Akgün ve Afyon Beşiktaşlılar Derneği ile Afyon Beşiktaş Spor Okulları Başkanı İhsan Beşer önceliğinde 99 adet top dağıtımı gerçekleştirildi.
Okul Müdürü Alişan Akgün’ün bizzat yürüttüğü “Bardakta Çorba” projesi kapsamında 27 Ağustos İlkokulu öğrencilerinin tümüne top dağıtımı yapıldı. Okulun spor salonunda gerçekleştirilen programa Sinanpaşa Kaymakamı Anıl Adıgüzel, Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun, Afyon Beşiktaşlılar Derneği ile Afyon Beşiktaş Spor Okulları Başkanı İhsan Beşer, eski Milli ve Beşiktaş oyuncusu Ali Günçar ve öğrenci velileri katıldı.
Program başlamadan önce okul girişinde öğrenci velileri tarafından misafirlere “Bardakta Çorba” ikram edildi.   
“HEDEFİMİZ, BAŞARILI BİR OKUL OLMAK”
Okulun her alanda başarıyı yakalama gayretinde olduğunda dikkat çeken 27 Ağustos İlkokulu Müdürü Alişan Akgün, “27 Ağustos Sinanpaşa İlkokulu eğitim öğretimle birlikte her alanda başarıyı yakalama gayretinde olan bir okuldur. Çocuklarımızın eğitim öğretimle birlikte sosyal ve kültürel alanda da başarılı olması için her türlü çaba yapılan ve uygulamaya konulan projelerle desteklenmektedir. Uyguladığımız projelerin çocuklarımıza katkısını çocuklarımızdaki gelişim ve değişimden daha iyi görebiliyoruz. Okul aile işbirliğinin en güzel örneklerini vererek olumlu okul olma yolunda birlikte ilerliyoruz. Hepimiz biliriz ki Spor, belirli ölçüde fiziksel güç ve beceri gerektiren yarışmalı ve eğlenceli etkinliklerdir. Özü; sistem, disiplin, hedef ve başarı kombinasyonudur. Spor yapan çocuk ister istemez, disiplinle sistemi uygulamaya, hedef koymaya ve başarmaya güdülenir” dedi.
“EMEĞİ GEÇENLERE
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Okuldaki 99 öğrenciye 99 top verilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Okul Müdürü Alişan Akgün, “Çocuklarımızın hepsinin bir topu olsun istedik. Okulumuzda bulunan öğrenci sayısının 99 olması dolayısı ile 99 çocuğa 99 top diye bir proje yaptık. Amacımız her çocuğumuzun bir topu olsun istiyorduk. Afyon Beşiktaşlılar Derneği ve aynı zamanda Beşiktaş Futbol Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Beşer’in kapısını çaldık. Kendimizi, okulumuzu tanıtıp projemizi anlattık. Kendisi içten ve samimiyetle katkı sağlayabileceğini söyledi ve bu ortamı oluşturduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ”
İhsan Beşer, “Ben hakikaten Alişan hocamı kutluyorum, böyle bir projede yer almaktan dolayı son derece gururluyuz çünkü bizim işimiz bu. Efsane Başkan Süleyman Seba’nın ‘İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz’ sözü, Tüm Beşiktaş derneklerinin sosyal projelerde yer alması, birlikte beraber olunması noktasında biz ilimizin her bölgesinde faaliyetlerimize devam ediyoruz” ifadesine yer verdi.
“ÇOCUKLARIMIZI SPORA YÖNLENDİRİYORUZ”
Çocukları spora yönlendirdiklerin belirten eski futbolcu Ali Günçar, “Bu proje, çocuklarımızı spora yönlendirmek için yapılan bir proje. İhsan Başkanımız da bu projeye katkıda bulundu, bizlerde çocuklarımız ile hem tanışalım hem de kendilerine geçmişte yaşadığımız bilgi birikimlerimizi anlatalım diye geldik. İnşallah çocuklarımız ile böyle güzel bir söyleşi gerçekleştirdik” ifadelerine yer verdi.
“BEŞİKTAŞ’A BİR
SEMPATİ DUYUYORUM”
Beşiktaşlı olmamasına rağmen Beşiktaş’a sempati duyduğunu belirten Sinanpaşa Kaymakamı Anıl Adıgüzel, “Öncelikle siz değerli misafirlerimizi burada ağırlamaktan dolayı büyük onur duyuyoruz. Ben Beşiktaşlı olmamama rağmen Beşiktaş’a bir sempati duyuyorum. Sebebi ise, Türk Bayrağımızı armasında taşıyan büyük bir kulüp olmasıdır. Bizim için Beşiktaş’ın yeri gerçekten çok özeldir. Takdir edersiniz ki çocuklarımız birçok konunda tehdit ile karşı karşıyalardır. Bu tehditlere önlem alınabilecek en güzel şey spordur. Siz velilerden ricam, çocuklarınızı en az bir adet spor dalına göndermenizdir. Sportif faaliyet demek, çocuklarımızın hem psikoloji hem de mentâl olarak gelişmelerini sağlamak demektir” şeklinde konuştu.  
Projeye destek veren Başkan Beşer’e ve Günçar’a Beşiktaşlı öğrenciler tarafından plaket taktim edildi. Ayrıca Başkan Beşer ve Günçar da öğrencilere imzalı Beşiktaş forması hediye etti.
Konuşmaların ardından da davetliler tek tek çocuklara topları dağıttı. Topuna kavuşan çocukların sevinçleri gözlerinden okunurken projenin gayesine ulaşması da projeye emek verenleri ayrıca mutlu etti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme