• Haberler
  • Eğitim
  • Çölovası Derneği'nden eğitime destek – Kocatepe Gazetesi

Çölovası Derneği'nden eğitime destek – Kocatepe Gazetesi

Eğitim öğretim yılı başlangıcında ki destek Gaziemir, Sarnıç ve Buca ilçesinde ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise olmak öğrencilerine yönelik kırtasiye ihtiyaçlarının giderilmesi ile gerçekleştirildi.Afyonkarahisar Dinar ve Çölovası Köyleri Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Fadime Acar, eğitime destek çalışmalarının gelecek yıllarda da sağlanacağını açıkladı. Dernek çalışmalarını anlatan Acar şöyle konuştu: 'Derneğimiz 2013 yılında [&hellip]

Eğitim öğretim yılı başlangıcında ki destek Gaziemir, Sarnıç ve Buca ilçesinde ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise olmak öğrencilerine yönelik kırtasiye ihtiyaçlarının giderilmesi ile gerçekleştirildi.
Afyonkarahisar Dinar ve Çölovası Köyleri Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Fadime Acar, eğitime destek çalışmalarının gelecek yıllarda da sağlanacağını açıkladı. Dernek çalışmalarını anlatan Acar şöyle konuştu: “Derneğimiz 2013 yılında Muhammet Acar önderliğinde kuruldu. Dernek olarak amacımız unutulmaya yüz tutan kültürlerle birlikte yardımlaşma dayanışma içerisinde birlik ve beraberlikleri sürdürmektir. Derneğimiz kuruduğu günden beri yapılan tüm düğünlerimizde kadınlarımıza yöresel kıyafetlerin giydirilmesi, ev kadınlarına yönelik çeşitli eğitimler verdi.  Dört tane katmer şenliği, 3 iftar yemeği Ramazan ayında kumanya dağıtımı yapıldı. Altı üniversite öğrencimize staj, 3 üniversite öğrencimize de karşılıksız burs sağladık. Bu tür faaliyetler sürdürülecek” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme