Çöl'e destek ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Saylık, Sandıklı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Demirtaş ve Sandıklı AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mersin, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ ü makamında destek ziyaretinde bulundular.Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Saylık,  “Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ e yapılan saldırı bizleri ziyadesi ile üzmüş ve [&hellip]

Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Saylık, Sandıklı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Demirtaş ve Sandıklı AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mersin, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ ü makamında destek ziyaretinde bulundular.
Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Saylık,  “Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ e yapılan saldırı bizleri ziyadesi ile üzmüş ve bir o kadar da rahatsız etmiştir. Ak Parti Yönetimi, kadın ve gençlik kolları olarak Başkanımızın her zaman arkasındayız ve her zaman destekçisiyiz. Bu ve bunun gibi çirkin olaylar bizleri asla Sandıklımıza hizmet etmekten ve çalışmaktan vazgeçiremeyecektir. Bu duygu ve düşünceler ile Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme