• Haberler
  • Gündem
  • Çöl'den TEOG birincilerine hediye – Kocatepe Gazetesi

Çöl'den TEOG birincilerine hediye – Kocatepe Gazetesi

TEOG sınavında başarılı olan öğrenciler Beyza Nur Çetin, Osman Cesur, Fatih İleri, Ayşenur Karakurt, Tolga Türkkan, Gizem Büşra Arıcan, Ahmed Sait Aksoy, Meryem Melek Cengiz, Ahmet Hopayılmaz, Gülser Ünlü Belediye Başkanı Mustafa Çöl’den bisikletlerini aldı.Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, öğrencileri TEOG sınavında gösterdikleri başarı nedeniyle tebrik etti. Bir eğitimci olarak başarıyı ödüllendirmek istediğini söyleyen Çöl, [&hellip]

TEOG sınavında başarılı olan öğrenciler; Beyza Nur Çetin, Osman Cesur, Fatih İleri, Ayşenur Karakurt, Tolga Türkkan, Gizem Büşra Arıcan, Ahmed Sait Aksoy, Meryem Melek Cengiz, Ahmet Hopayılmaz, Gülser Ünlü Belediye Başkanı Mustafa Çöl’den bisikletlerini aldı.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, öğrencileri TEOG sınavında gösterdikleri başarı nedeniyle tebrik etti. Bir eğitimci olarak başarıyı ödüllendirmek istediğini söyleyen Çöl, “Bu bağlamda Sandıklı ilçemizde görev yapan öğretmenlerimize, eğitimcilerimize, bu başarıya katkı sağlayan okullarımızdaki teknik ve idari personele, öğrencilerimizin ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme