• Haberler
  • Genel
  • Çöl’den Sandıklıspor’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Çöl’den Sandıklıspor’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklıspor’u yenilenen zemin üzerinde yaptığı ilk idmanda ziyaret etti 2015-16 sezonunda 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Sandıklıspor'un sezon öncesi Sandıklı İlçe Stadyumu’nda yaptığı ilk idmanı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve beraberindeki heyet yerinde izledi. Başkan Çöl Teknik Direktör Sebahattin Tekin ve futbolcular ile bir süre sohbet etti [&hellip]

Çöl'den Sandıklıspor'a ziyaret

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklıspor’u yenilenen zemin üzerinde yaptığı ilk idmanda ziyaret etti

2015-16 sezonunda 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Sandıklıspor’un sezon öncesi Sandıklı İlçe Stadyumu’nda yaptığı ilk idmanı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve beraberindeki heyet yerinde izledi. Başkan Çöl Teknik Direktör Sebahattin Tekin ve futbolcular ile bir süre sohbet etti ve yeni sezon öncesi Sandıklıspor’a başarı dileklerini iletti.
Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl, “En başta takımımız Sandıklıspor’a böyle güzel bir stadyum kazandıran Bakanımız Veysel Eroğlu’na teşekkür etmek istiyorum. Bundan önce kullanılan sentetik çim saha özelliğini kaybetmişti. Yenilenen Sandıklı İlçe Stadyumu ile daha modern ve spor yapmaya elverişli bir futbol sahamız oldu. Bakanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Takımımız Sandıklıspor bu sene inşallah yaptığı yerinde transferlerle sezona güzel bir giriş yapacak ve bu sene hedeflenen başarıya ulaşacaktır. Şimdiden bütün takıma ve yönetime başarılar diliyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme