• Haberler
  • Spor
  • Çöl'den Salon'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Çöl'den Salon'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyesi'nin yaptığı tadilat sonrasında halkın kullanıma açtığı Fitness Salonu'nu Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ziyaret etti. Salona gelen Sandıklılar ile sohbet eden Başkan Çöl, yapılan çalışmalar hakkında sporsever vatandaşlardan bilgi aldı. Fitness Salonu'ndaki aletler, istekler ve yapılabilecek çalışmalar ile ilgili bir durum değerlendirmesi yapan Başkan Çöl, burada bulunan sporseverler ile birlikte bir hatıra fotoğrafı [&hellip]

Sandıklı Belediyesi’nin yaptığı tadilat sonrasında halkın kullanıma açtığı Fitness Salonu’nu Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ziyaret etti. Salona gelen Sandıklılar ile sohbet eden Başkan Çöl, yapılan çalışmalar hakkında sporsever vatandaşlardan bilgi aldı. Fitness Salonu’ndaki aletler, istekler ve yapılabilecek çalışmalar ile ilgili bir durum değerlendirmesi yapan Başkan Çöl, burada bulunan sporseverler ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Fitness Salonunda görüşlerini aldığı sporcular Sandıklı Belediyesi Fitness Salonu’nda yaptıkları spor aktiviteleri için kendilerine bu imkanı veren Belediye Başkanı Çöl’e teşekkür etti.
Fitness Salonu’nda yaptığı ziyaret sırasında konuşan Başkan Çöl, “Fitness Salonumuz’da Sandıklı ilçemizde isteyen herkesin, her yaş grubundan vatandaşlarımızın faydalanabileceği spor aletleri bulunmaktadır. Bunun yanında istekler doğrultusunda salonumuza yeni aletler de kazandıracağız ve bununla ilgili çalışmayı da yapmaktayız. Salonumuzda yaklaşık 150 kişilik bir sporcu grubu akşam 17.00 ile 23.00 arası değişik saatlerde faydalanabilmektedir. Ayrıca sabah 08.00 ile saat 17.00 arası da bayanlarımız yararlanmaktadır. Spora ve sporcularımıza desteğimiz her zaman devam edecektir. Sporcu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme