Çöl’den Kumalar’a otobüs desteği

2022-2023 sezonunda 1. Amatör Lig'de normal sezonu grubunda ikinci sırada bitiren bu sene Süper Amatör Lig'de mücadele etmek için oynayacağı Play-Off grubu maçlarından önce Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ü ziyaret eden Sandıklı Kumalarspor, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti   Bugün başlayacak olan 1. Amatör Lig Play-Off grubunda mücadele edecek Kumalarspor’a başarılar dileklerinde bulunan Belediye [&hellip]

2022-2023 sezonunda 1. Amatör Lig’de normal sezonu grubunda ikinci sırada bitiren bu sene Süper Amatör Lig’de mücadele etmek için oynayacağı Play-Off grubu maçlarından önce Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü ziyaret eden Sandıklı Kumalarspor, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti

Bugün başlayacak olan 1. Amatör Lig Play-Off grubunda mücadele edecek Kumalarspor’a başarılar dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Sandıklı’nın adını futbol müsabakalarında başarıyla temsil etmeye devam etmeleri dileklerinde bulundu.
Sandıklı Kumalarspor futbolcu ve yönetimi olarak Süper Amatör Lig’e yükselme maçlarına iyi hazırlandıklarının altını çizen yetkililer, bugün başlayacak olan Play-Off müsabakalarına otobüs desteği veren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e teşekkür ederek, Sandıklı’daki futbol severleri maçlarına davet etti.
Bugün Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki S-2 nolu sahada Beyyazı Belediyespor ile saat 15.30’da Play-Off ilk maçına çıkacak olan Sandıklı Kumalarspor’a Sandıklı Belediyesi de başarılar diledi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme